Indie fejlesztők állnak össze egy nagy játékbemutatóra

A Triple-I Initiative (tripla-i kezdeményezés) április 10-re hirdetett egy élő adást, ahol többek között a Terraria, Slay the Spire és a Dead Cells kiegészítőjének fejlesztői fogják bemutatni az újdonságaikat.

Újra szigorít a felhasználói feltételeken a Twitch

Igen, már megint a szexi közvetítésekkel van gond, újabb fejezethez érkezett a platform és a streamerek csatája. Mostantól nincs több zöld nadrágos stream. Legalábbis a streaming platform reményei szerint.

Hét játékon dolgozik a Don't Nod és ebből 4-ről még nem is tudunk

Átszervezi a munkafolyamatokat a Don’t Nod csapata, a jövőben három külön, belső “szakértői ág” lesz a stúdión belül, amelyek egy-egy zsánerért felelnek majd.

Dragon's Dogma 2 DLC-ről kérdezi a játékosokat a Capcom

Különös kísérletbe kezdtek a fejlesztők. Hivatalosan a Capcom nem dolgozik a játékhoz érkező kiegészítőn, de lehet, hogy ha elég játékos kéri, akkor fog. Most mindenki jelezheti, hogy mennyit adna az extra tartalomért.

Érkezik a Don’t Starve-társasjáték

Hamarosan offline, fizikai valójában játszhatunk a Don’t Starve-val, ugyanis hamarosan érkezik a társasjáték verzió, ráadásul tapasztalt csapat áll a projekt mögött.

Állítólag már dolgozik a következő Spyro-játékon a Toys for Bob

Mély meggyőződéssel állítja egy általában jól értesült youtuber, hogy már folyik a munka. Azonban még nagyon korai stádiumban van a fejlesztés, még csak pár hónapja dolgoznak rajta.

Érkezik a Metal: Hellsinger VR

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kapott a ritmus-FPS, azonban leleplezték az összes célplatformot, amire várhatóan az idén megjelenik a játék.

Három ingyenes játékot is megjelentetett a Bandai Namco

A játékokat a cég újonnan felvett fejlesztői készítették el, és a tavalyi három címhez képest az idén globálisan elérhetők, továbbra is teljesen ingyenesen. Mindenkinek jó szórakozást!

Megint a The Outer Worlds: Spacer's Choice Editiont adhatja az Epic

Az Obisidian űrkalandoros FPS-RPG-je lehet a következő heti ingyenes cím az Epic Game Store-ban, ami azért lenne érdekes, mert a legutóbbi karácsonyi osztogatásnál már sorra került a játék.

HWSW: Összeolvadt a Disney+ és a Hulu

A magyar nézők számára ez egyelőre semmit nem jelent, de a Disney+ szempontjából fontos lépés a Hulu tartalmainak integrálása, mivel versenyképesebbé válhat a Netflix-szel szemben - írja a HWSW.

A Sega eladta a Relic Entertainmentet

A leépítési hullám elérte a Sega európai kirendeltségét is. Az elbocsátások a Creative Assembly és a Hardlight csapatát is érintik, a Relic Entertainment pedig kiválik a Segából.

17 év után kap folytatást a Hellgate: London

A franchise eredeti alkotója új stúdiójával készíti majd egy az egyelőre csak projektnévvel rendelkező alkotást. A fejlesztés még nagyon korai szakaszban jár, így konkrétumokat egyelőre nem tudni a játékról.

Így harcol Venture, az Overwatch 2 legújabb hőse

Április közepén elrajtol az Overwatch 2 tizedik szezonja, a sok újdonság és változtatás mellett pedig egy vadiúj játszható hőst is kapunk. Lássuk, mit tud Venture, a hatalmas fúróval érkező régész!

A Take-Two veszi a meg a Gearboxot

Amiről eddig csak találgatások voltak, az immár hivatalos. Randy Pitchford csapatának megvásárlása a tervek szerint már a nyáron lezárul, a jövőben a 2K brand égisze alatt alkotnak majd.

Kiszivároghatott az új Xbox Series X

A konzol két fő feature-e igencsak szembeötlő: a megszokott monolit ezúttal hófehér, és teljes mértékben hiányzik róla az optikai meghajtó megszokott nyílása.

Az agyával írányítja a játékokat az első Neuralink páciens

Látványos videóban prezentálta a Neuralink, hogy mire is képes az agyba ültetett chip. A demonstráció során kiderült hogy a páciens első dolga az volt, hogy a Civilization VI-tal játsszon.

Jelentős elbocsátások előtt a Nintendo

A Nintendo of America átszervezi a teszteléssel foglalkozó ágát. Számos, korábban külsős munkatárs teljes állást kap, azonban komoly leépítésre is lehet számítani.

Elérhető a Red Dead Redemption a GTA+ kínálatában

A szolgáltatás előfizetői már nemcsak a GTA Online világában jutnak extra taralomhoz, hanem hozzáférnek a Red Dead Redemptionhöz és az Undead Nightmare kiegészítőhöz is.

Hamarosan leleplezik a Dragon Age tervezőjének új játékát

Mike Laidlaw és csapata továbbra sem árult el túl sok részletet a projektről, azonban most kiderült, hogy április 2-án számíthatunk rá, hogy lerántják róla a leplet.

Ezek a játékok érkeznek áprilisban PlayStation Plus katalógusába

Megjelentek a PlayStation Plus áprilisi újdonságai. Április 2-től játszható lesz többek között az Immortals of Aveum, a Minecraft Legends és az Overwatch fanok is örülhetnek némi extra tartalomnak.

Itt a Marvel Rivals első előzetese

Igaznak bizonyultak a pletykák, március 27-én délután megérkezett a Marvel Rivals előzetese. A NetEase shootere ingyenes lesz, a zárt alfa verzió májusban startol majd.

Különleges Xbox-konzolokkal ünneplik a South Park: Snow Day megjelenését

Megszokhattuk már, hogy egy-egy különlegesebb vagy többek által várt játék megjelenésére készül valamivel az Xbox, ami általában egyedi konzol szokott lenni, most sincs ez máshogy. Az ikonikus négyes mindegyike kapott egy saját konzolt.

No Man's Sky - személyre szabható űrhajókat, hatalmas űrállomásokat hoz az Orbital update

Nincs megállás, ha a No Man's Sky frissítéseiről van szó! Az Orbital néven futó, ma élesedő frissítés saját kézzel barkácsolható hajókat és hatalmas, tematikus űrállomásokat hoz a játékba.

16 millió eladott példány felett jár az It Takes Two

Ennek pedig csakis örülni és gratulálni tudunk! Minden idők egyik legnagyszerűbb kooperatív játéka remekül teljesített a kasszáknál is, így már több mint 32 millió játékos élhette át Cody és May nem mindennapi kalandját.

HWSW: A Copilot gomb után jönnek az AI PC-k

Új korszak köszönthet be a személyi számítógépek piacán, jönnek az AI PC-k, melyekről az elnevezésükön kívül egyelőre vajmi keveset tudni, mindenesetre jól látszik, hogy mind a komponensgyártók, mind a Microsoft ezzel igyekszik új lendületet adni a stagnáló PC-piacnak - írja a HWSW.