Megjelent PlayStation 5-re a DC Universe Online

Rég lehetett tudni, hogy a népszerű szuperhősös MMO jelengenerációs portokat kap, most viszont meg is jelent az egyik platformra, mégpedig PlayStation 5-re. Tartalmi frissítés nem, de teljesítmény javulás érkezett az új kiadással.

Ma 30 éves a The Elder Scrolls-sorozat

A Bethesda Game Studios is megemlékezett az évfordulóról, számot vetve az elmúlt három évtized játékaival, és egy kis kitekintéssel a jövőre nézve. Igen, már fejlesztik a TES 6-ot.

Érkezhet a Final Fantasy IX remake?

Naoki Yoshida a Final Fantasy XIV-hez érkező kiegészítő gyűjtői változtatának bemutatása közben többször utalt a sorozat kilencedik részére, azonban elmondása szerint titok, hogy miért.

Június végén érkezik a Final Fantasy XIV Dawntrail

A játék rendezője elmondta, eredetileg már egy héttel korábban szerették volna kiadni a játék következő nagy expanzióját, azonban az Elden Ring: Shadow of the Erdtree bezavart.

Új raid érkezett a GTA Online-ba

A The Cluckin’ Bell Farm Raid során újra vezethetjük a vonatot is, sajnálatos módon azonban ez a funkció továbbra sem része a nyílt világú játék mindennapjainak.

Megtalálták a TimeSplitters 4 játszható változatát egy fejlesztői PlayStation 3-on

Egy reddit felhasználó tette közzé, hogy egy, az eBay-en megtalálható fejlesztői PlayStation 3 listázásból kiderült, hogy a konzolon rajta van a TimeSplitters 4 játszható alfaverziója. Azóta a felhasználó már megvette a konzolt és várja csomagját.

Jim Ryan: “Hálás vagyok, amiért nem egy unalmas iparban dolgoztam”

A hírt már egy ideje tudtuk, a következő hónapban viszont hivatalosan is véget ér Jim Ryan pályafutása a Sonynál. Ennek apropóján mesélt a karrierje emlékezetes pontjairól és a kedvenc PlayStation játékait is elárulta.

Kiderült miért változtatja a Hold a méretét a GTA 3-ban

Biztosan sokan találkoztak már a GTA 3 híres easter eggjével: ha mesterlövész puskával lövünk a Holdra, akkor megváltozik a mérete. Most végre magyarázatot kaptunk erre a hihetetlenül fontos jelenségre.

Brutális királyságot épített magának Minecraftban egy játékos

A Mojang játéka a mai napig nagy népszerűségnek örvend, az évek során pedig számos lenyűgöző építményt láthatunk. Most egy játékos megmutatta, hogy min dolgozott az elmúlt 12 évben.

A Final Fantasy 8 rendezője újragondolná a harcrendszert egy remake esetén

Bár a Final Fantasy 7 új kiadásainak nagy sikere van, valószínűtlen, hogy a stúdió szeretne, vagy akár képes lenne egy új verzió kiadására a nyolcadik rész esetében. A jelenből visszatekintve már az eredeti alkotó is látja a hibákat.

Már készül a következő Resident Evil?

Bár a hír nem teljesen hivatalos forrásból érkezett, az egyik szinkronszínész X-posztja alapján nagyon úgy tűnik, hogy ez a helyzet. Nem is lenne meglepő tekintve a franchise jelenlegi irányát.

Így nézett volna ki a törölt Call of Duty: Future Warfare

A 2010-es évek elején az akkor még önálló stúdióként tevékenykedő Neversoft is saját Call of Duty-epizódot fejlesztett. A projekt vakvágányra futott, most azonban bő kétpercnyi játékmenetet láthatunk a futurisztikus FPS-ből.