Komoly frissítés érkezett a Team Fortress 2-höz

64 bites támogatás kapott a Team Fortress 2, ezzel jelentősen növelve a közel 17 éves FPS teljesítményét, azonban a rajongók nem teljesen elégedettek, mert úgy néz ki, hogy a botok ellen továbbra sincs megoldás.

Képeken és videón szivárgott ki a Monolith elkaszált Batman-játéka

A kései 2000-es években a Monolith Productions is egy saját Batman-játékon dolgozott. A Warner végül elkaszálta a projektet, melyből később a Middle-earth: Shadow of Mordor született meg. Most megnézhetjük, milyen lett volna a játék!

Megjelent PlayStation 5-re a DC Universe Online

Rég lehetett tudni, hogy a népszerű szuperhősös MMO jelengenerációs portokat kap, most viszont meg is jelent az egyik platformra, mégpedig PlayStation 5-re. Tartalmi frissítés nem, de teljesítmény javulás érkezett az új kiadással.

Ma 30 éves a The Elder Scrolls-sorozat

A Bethesda Game Studios is megemlékezett az évfordulóról, számot vetve az elmúlt három évtized játékaival, és egy kis kitekintéssel a jövőre nézve. Igen, már fejlesztik a TES 6-ot.

Az Ori and the Blind Forest sikere mentette meg a fejlesztőcsapatot a csődtől

A korábban Xbox-exkluzív játék nemcsak a játékosok és a kritikusok tetszését nyerte el, de sikere a fejlesztőstúdiót is megmentette a csődtől. Mára pedig túl van a 10 millió eladott példányon.

Új raid érkezett a GTA Online-ba

A The Cluckin’ Bell Farm Raid során újra vezethetjük a vonatot is, sajnálatos módon azonban ez a funkció továbbra sem része a nyílt világú játék mindennapjainak.

Brutális királyságot épített magának Minecraftban egy játékos

A Mojang játéka a mai napig nagy népszerűségnek örvend, az évek során pedig számos lenyűgöző építményt láthatunk. Most egy játékos megmutatta, hogy min dolgozott az elmúlt 12 évben.

Már készül a következő Resident Evil?

Bár a hír nem teljesen hivatalos forrásból érkezett, az egyik szinkronszínész X-posztja alapján nagyon úgy tűnik, hogy ez a helyzet. Nem is lenne meglepő tekintve a franchise jelenlegi irányát.

Így nézett volna ki a törölt Call of Duty: Future Warfare

A 2010-es évek elején az akkor még önálló stúdióként tevékenykedő Neversoft is saját Call of Duty-epizódot fejlesztett. A projekt vakvágányra futott, most azonban bő kétpercnyi játékmenetet láthatunk a futurisztikus FPS-ből.