Assassin's Creed: Valhalla PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A vikingek korába kalauzol el az új Assassin's Creed.
Típus:

Tévéreklámmal hangolunk az új Assassin's Creedre

Az utolsó kötelező köröket futja az Assassin's Creed: Valhalla marketingkampánya, ezúttal egy rövidebb CG-előzetest tudunk mutatni nektek, amellyel valószínűleg sokat találkozunk még különféle hirdetések formájában.

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.

Ubisoft Connect - minden platform egy helyen

A generáció végére egyre nagyobb teret nyert a platformok közti cross-play, illetve a cross-progression. A Ubisoft Connect azért született meg, hogy a stúdió játékait a jövőben zökkenőmentesen kezelhessük, a választott platformunktól függetlenül.

Assassin's Creed: Valhalla - ezt rejti a Season Pass

Megszokhattuk az Assassin's Creed-sorozattól, hogy ha megjelenik egy epizód, az nem tartalmaz azonnal mindent. Az Assassin's Creed: Valhalla sem szakít ezzel a hagyománnyal, fizetős és ingyenes tartalmak is várnak ránk a jövőben.

Képeken az Assassin's Creed: Valhalla tájai

Valószínűleg senkit nem kell emlékeztetnünk arra, hogy néhány héten belül vitorlát bonthatunk a vikingek oldalán. A legfrissebb képeknek köszönhetően most megtudhatjuk azt is, hogy milyen tájakra juthatunk el így.

Elkészült az Assassin's Creed: Valhalla

Alig egy hónap múlva boltokba kerül az Assassin's Creed: Valhalla, így igen jó hír a Ubisoft mai bejelentése: megszületett az aranylemez, a játék hivatalosan is elkészült, így csúszással már biztosan nem kell számolnunk.

Ilyen gép kell az Assassin's Creed: Valhalla alá

Nem egy, hanem rögtön öt konfigurációajánlást is kaptunk a közelgő Assassin's Creed: Valhalla hardverigényei kapcsán, valamint befutott még egy videó is, amelyben a fejlesztők foglalják össze mindazt, amit tudni érdemes a játékról.

Sztorielőzetesen az Assassin's Creed: Valhalla

Az Assassin's Creed: Valhalla legújabb előzetese ízelítőt ad nekünk az előttünk álló történetből. Megismerjük Eivor testvérét, akinek kulcsszerepe van a játék eseményeiben, és végre az asszaszinok is bemutatkoznak.

Hamarabb érkezik az Assassin's Creed: Valhalla

A Ubisoft bejelentette, hogy az eredetileg tervezettnél hamarabb kerül boltokba az Assassin's Creed: Valhalla, a játék így az új Xboxokkal párhuzamosan rajtol majd el platformtól függetlenül.

Újabb előzetesen az Assassin's Creed: Valhalla

Az Assassin's Creed-sorozat legutóbbi részeiben is összeakadhattunk már különféle mitológiai lényekkel, és a most kiadott videóból kiderült: nem lesz ez másként a Vallhalla esetében sem.