Chorus PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Látványos űrhajós játék a Fishlabs csapatától.
1701193127

Számos fejlesztőjétől megvált a Fishlabs

Az elbocsájtások számtalan játékfejlesztő céget értek utól: a következő áldozat az Embacer Group leányvállalata lett. A Fishlabs ötven munkatársától vált meg a közelmúltban.
1668021095

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium novemberi címei

A hónap közepe felé araszolva a Sony végre elárulta, hogy miféle újdonságok várnak azokra, akik a PlayStation Plus Extra vagy Premium szintjeire fizettek elő. Ezúttal sem fogunk unatkozni.
1654013400

Hat játékkal kezdi a júniust az Xbox Game Pass

Illetve pontosabban nyolccal, hiszen a hónap első felében érkező címek egyike egy gyűjtemény: a Ninja Gaiden: Master Collection. Ezen túl befut az Assassin's Creed: Origins és a For Honor is.
1647532800

Ray tracing- és HOTAS-támogatást kapott a Chorus

A Chorus szélsebes űrcsatái eddig is remekül festettek, de a sugárkövetésnek köszönhetően mostantól még látványosabb lesz Nara kalandja. Emellett a keményvonalas fotelpilóták is örülhetnek egy fontos újdonságnak.
1640785500

Chorus teszt

A mobiljátékokon edződött Fishlabs egy elképesztően látványos űrrepülős játékkal lepett meg bennünket. És habár a Chorus sötét tónusú univerzumával nem békültünk ki teljesen, a pörgős akciótól hamar elállt a lélegzetünk.
1638169200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azért az év utolsó heteiben sem maradunk játék nélkül: habár nagyágyúból egyre kevesebb van, a kiadók és fejlesztők gondoskodtak róla, hogy legyen mivel elütnünk a szabadidőnket.
1637767810

Chorus - nyolcpercnyi űrvadászat

Nyakunkon a Chorus: Rise as One megjelenése, az amerikai IGN pedig kapva kapott az alkalmon, hogy bemutathassa a Fishlabs végtelen mély űrben játszódó játékának gameplay felvételét, amit a hajtás után tudtok megnézni.
1632643200

Megjelenési dátumot kapott a Chorus

Már nem kell sokat várnunk a Chorus megérkezésére, a Deep Silver bejelentése szerint december elején már bele is vehetjük magunkat az űr végtelen mélységeibe. Egy új előzetes foglalja össze, hogy mit kell tudni a játékról.
1598566200

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.
1593529200

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.