Marvel's Spider-Man: Miles Morales PC, PS4, PS5

Új felvonással jelentkezett a Marvel's Spider-Man!
1669284482

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.
1669216920

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales teszt (PC)

Peter Parker után most Miles Morales is behálózta magát a számítógépeinkbe, hogy a nagytestvérhez képest valamivel karcsúbb felhozatallal, de legalább olyan minőséggel kápráztassa el a New York-i hálóhintázás szerelmeseit.
1668409200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tovább dübörög a november, és természetesen ezen a héten sem maradunk játékok nélkül: lássuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk ezúttal!
1665674940

Alig egy hónap, és PC-re is befut a Spider-Man: Miles Morales

Ez gyors volt! A Sony tényleg nem szeretné sokáig váratni a PC-n játszókat, és már novemberben boltokba küldi a Spider-Man: Miles Morales számítógépes átiratát.
1664197800

A Marvel egyelőre nem gondolkodik videojátékos MCU-ban

Az utóbbi években egymást érik a Marvel-képregények videojátékos feldolgozásai, a cég azonban a filmekkel és sorozatokkal ellentétben nem tervezi, hogy közös univerzumba tereli ezeket.
1664006400

Marvel's Spider-Man: Miles Morales - teaseren a PC-s változat, befutott a gépigény is

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy PC-n is játszhatóvá váljon a Marvel's Spider-Man nagyszerű spin-offja. Már azt is tudjuk, hogy milyen vas kell Miles Morales kalandja alá.
1654232340

PC-re költöznek a Pókember-játékok

Noha Returnal-bejelentést vártunk a korábbi pletykák alapján, így sem lehetünk csalódottak: a Sony bejelentette, hogy PC-re is ellátogat a Marvel's Spider-Man és a Marvel's Spider-Man: Miles Morales.
1653310800

A Pókember-játék előtt a Microsoftot is megkörnyékezte a Marvel

Érdekes részlet látott napvilágot a Marvel és a Sony partnersége kapcsán, kiderült ugyanis, hogy a képregényes cég a Microsoftot is megkereste az exkluzív együttműködés miatt - ők azonban nem éltek a lehetőséggel.
1650443580

Brit toplista: megtáltosodtak a PlayStation-exkluzívok

Egy újabb adag PlayStation 5 az üzletekbe, némi húsvéti promóció, és íme, az eredmény: a brit játékeladási toplistán valósággal megtáltosodtak a PlayStation exkluzív játékai.
1648987200

PS Plus - nem maradnak ki a legnagyobb címek

A hét elején bemutatkozott a megújuló PlayStation Plus, amely méltó riválisa lehet a Microsoft Xbox Game Pass programjának. Habár a pontos játékfelhozatalt egyelőre nem ismerjük, Jim Ryan szerint nem maradnak el a legnagyobb címek.