Riders Republic PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Az igazán extrém sportok rajongóinak.

Riders Republic - ingyen tekerhetünk a premier előtt

Bőven lesz rá alkalmunk, hogy eldöntsük, nekünk való-e az extrémsportok világa, a napokban ugyanis elindul a Riders Republic egyhetes tesztidőszaka. Összesen négy órán át próbálgathatjuk majd a Ubisoft játékát.

Életre kel a Riders Republic világa

A Riders Republic adrenalinhajhászai nem bánják majd meg, ha két őrült verseny közben megállnak egy percre, hogy szemügyre vegyék a környezetüket. A legújabb kedvcsinálók a hatalmas játszóteret mutatják be közelebbről.

Riders Republic - ma ingyen kipróbálható PC-n

A hónap végén begördül a Ubisoft többjátékos játszótérként megálmodott Riders Republicja, amelyben számtalan extrém sportban feszülhetnek egymásnak a versenyzők. Ma huszonnégy óráig ingyen nyomhatják a PC-sek.

Riders Republic - mi vár ránk az első évben?

Már a kanyarban vannak a Riders Republic őrületes versenyei, a Ubisoft pedig gondoskodik róla, hogy a premier után se unatkozzunk az extrémsportok világában. A legújabb előzetes az első év extra tartalmait mutatja be.

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

GC 2021: Ez volt még a Gamescom nyitóműsorában

Geoff Keighley nem spórolt a Gamescom tegnap esti nyitóceremóniáján, dögivel kaptuk a játékelőzeteseket. A legnagyobb bejelentéseket már összeszedtük, most végigvesszük, mik sikkadhattak el a híráradatban.

Riders Republic - előzetesen a testre szabás

A Riders Republic elsősorban az őrülten extrém sportokról szól, de miért hagyná ki a lehetőséget, hogy őrült ruhakombinációkkal legyen tele? Az új előzetes a karakterünk testre szabását helyezi középpontjába.

Még augusztusban bétázik a Riders Republic

A Riders Republic számtalan extrém sport képviselteti majd magát, ezek egy részét pedig hamarosan kipróbálhatják azok, akik sikeresen bejutnak a hónap végén esedékes zárt bétába.

A Riders Republic is csúszik egy keveset

Úgy tűnik, a Ubisoft nem szeretne játékot kiadni szeptemberben, a Rainbow Six: Extraction halasztásával együtt ugyanis bejelentette: a Riders Republic is csúszni fog, még ha nem is olyan sokat.

Riders Republic - botok nélküli száguldás

A Riders Republic őrületes tömegversenyei eddig is hajmeresztőnek tűntek, de nyilvánvalóan sokakban felmerül a kérdés: a 64 fős versenyeknél hány résztvevő lesz valódi játékos? A Ubisoft az egyetlen helyes válasszal reagált: az összes.