Final Fantasy VII: The First Soldier Mobil

Battle royale-mellékággal bővül a Final Fantasy VII.
1670428940

Újra letartóztatták a korábbi Sonic-főnököt, Yuji Nakát

Yuji Naka, a Sega Sonic Team korábbi főnöke ismét botrányba keveredett: újabb bennfentes kereskedelemmel kapcsolatos vádak merültek fel, ezúttal a Final Fantasy-vel kapcsolatban.
1665590862

Egy év után leállnak a Final Fantasy VII: The First Soldier szerverei

Nem húzta sokáig a Final Fantasy VII: The First Soldier. A legendás szerepjáték mobilos battle royale-mellékága egy év után lehúzza a rolót.
1654931040

Jövő héten tartják a Final Fantasy VII szülinapi streamjét

Ahogy arra már utaltak a készítők, júniusban hallunk majd a Final Fantasy VII felől is, a minap pedig pontosítottak a várható eseményeken: jövő héten tartanak majd egy szülinapi streamet a játéknak.
1636959600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz már túl sok sűrű hetünk ebben az évben a játékmegjelenések szempontjából, de az elkövetkező napokat alaposan megnyomják a kiadók és fejlesztőcsapatok. Lássuk a heti termést!
1636120800

Dátumot kapott a Final Fantasy VII: The First Soldier

Befutott a Final Fantasy VII: The First Soldier nyitóvideója, ezzel együtt pedig megtudhattuk azt is, hogy pontosan mikor vághatunk bele a játékba. Alig két hét múlva már startol is a mobilos battle royale.
1633345200

Közeleg a Final Fantasy VII battle royale-mellékága

A Tokyo Game Show apropóján ismét megmutatta magát a Final Fantasy VII: The First Soldier, amely egy mobilos battle royale-játék lesz. Kaptunk egy új trailert, és kiderült, hogy nincs már messze a premier sem.
1631253600

Ezzel készül a Square Enix a Tokyo Game Show-ra

Az idei Tokyo Game Show szeptember végén esedékes, és a kisebb-nagyobb kiadók mellett a Square Enix is részt fog venni rajta. Egy tucat játékkal készülnek, most konkretizálták, hogy melyekkel.
1623617237

E3 2021: Ezeket tartogatta még a Square Enix

A nagyobb Square Enix-bejelentések mellett volt néhány kisebb is, amelyek többnyire a különböző mobilos játékokat érintették. Jön új Hitman Sniper, ünnepel a Final Fantasy: Brave Exvius, és a Marvel's Avengers új DLC-je is közeleg.
1620403200

Új előzetesen a Final Fantasy VII Remake Intergrade

A Square Enix egy teljes livestreamet szentelt készülő battle royale lövöldéjének, a The First Soldiernek, de azon túl, hogy abból bőséges gameplayt mutatott, még a Final Fantasy VII Remake Intergrade új előzetesének is szorított helyet.
1614600900

Mobilon terjeszkedik a Final Fantasy VII

Megszokhattuk már, hogy a Final Fantasy egyes epizódjai sorozattá növik ki magukat a sorozaton belül, és nem kivétel ez alól a Final Fantasy VII sem: a közkedvelt epizód hamarosan két mobilos vadhajtással bővül.