MultiVersus PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Warner Super Smash Bros.-klónja.

Gizmo is csatlakozik a MultiVersus hőseihez

Újabb meglepetéskarakterrel bővül a MultiVersus névsora! A jövő héten a Szörnyecskék nagyfülű szőrmókja, Gizmo is belép az arénába.

MultiVersus - megérkezett Morty

A végtelen párhuzamos dimenziók végtelen számú Mortyjai közül jutott egy a MultiVersus csataterére is. A Warner bunyós játéka továbbra is piszkosul népszerű, az első szezon frissítései pedig menetrendszerűen érkeznek.

Amerikai toplista: tarolt a MultiVersus

Újabb számszerű bizonyítékot kaptunk arra, hogy mennyire népszerű a MultiVersus: az amerikai toplistán az élen kezdett a játék, még az abszolút favorit Elden Ringet is maga mögé szorította.

Frissítve: Black Adam is csatlakozhat a MultiVersus harcosaihoz

A jelek szerint hamarosan két újabb karakter csatlakozhat majd a MultiVersus szereplőgárdájához: Black Adam és a Szörnyecskék Stripe-ja is választható harcos lesz.

Ekkor indul a MultiVersus első szezonja

Óriásit ment eddig a Warner free-to-play Super Smash Bros.-klónja, hamarosan pedig elindul a játék első szezonja is.

Már tízmillió játékosnál jár a MultiVersus

Kevesen gondolták volna, de a MultiVersus túlzás nélkül a nyár egyik meglepetésjátéka lett, ezt pedig most számokkal is tudjuk bizonyítani nektek.

Hamarosan kiderül, mikor indul a MultiVersus első szezonja, árkád mód is érkezik

A Warner most lerántotta a leplet arról, hogy mit fogunk kapni a MultiVersus első szezonjában, ugyanakkor megjelenési dátumot továbbra sem közölt.

Ezekkel a játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken

Apró érdekességet osztott meg a Valve a játékosokkal. Megtudhattuk, mely játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken.

Késik a MultiVersus első szezonja

Óriási sikerrel rajtolt el a Warner legnépszerűbb karaktereit összeboronáló Super Smash Bros.-klón, viszont a fejlesztők eltolták a játék első szezonjának startját.

Hatalmas siker lett a MultiVersus bétája

Ki gondolta volna, hogy éppen Bozont, Tapsi Hapsi, vagy éppen Batman lehet Mario trónörököse? A napokban elindult, majd pillanatok alatt hatalmas sikert aratott a MultiVersus nyílt bétája.