Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatást kap a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare.

A Call of Duty: Modern Warfare II-é volt a franchise történelmének legsikeresebb bétája

Nagyon népszerű volt a Call of Duty: Modern Warfare II bétatesztje, minden eddiginél több játékost sikerült bevonzania a lövöldének.

Friss képeken a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0

A tegnap esti Call of Duty Next adással párhuzamosan rengeteg friss screenshot is érkezett. Lássuk, hogyan festenek majd a Warzone 2.0 és a Modern Warfare II multiplayer helyszínei!

Hatalmas bejelentéseket hozott a Call of Duty Next

Tegnap este lepörgött a Call of Duty Next adása, melyben a friss látnivalók mellett rengeteg izgalmas részletet tudhattunk meg a Modern Warfare II-ről, a Warzone 2.0-ról és a Warzone Mobile-ról.

Érdemes lesz rápörögnünk a Call of Duty: Modern Warfare II bétájára

Napokon belül megkezdődik a Call of Duty: Modern Warfare II multiplayeres bétája. A rajongóknak mindenképp ajánlott a részvétel, hiszen bezsákolhatunk majd egy halom különleges jutalmat is.

Call of Duty - a Sony nem elégedett a Microsoft ajánlatával

Az Activision Blizzard felvásárlásának ügye most már ott tart, hogy a konzolgyártók első emberei a nyilvánosság előtt üzengetnek egymásnak - és mindezt a Call of Duty miatt.

Microsoft: a következő néhány évben biztosan lesz Call of Duty a PlayStationön is

A Microsoft a múlt héten igyekezett megnyugtatni a brit versenyhatóságot, és jelezte, a Call of Dutyt a továbbiakban is szeretnék kiadni PlayStationre. Ezt a kijelentést árnyalta most tovább Phil Spencer.

Microsoft: csatlakozik a Game Passhez, de nem lesz exkluzív franchise a Call of Duty

A brit versenyhatóság mélyebben is kivizsgálná a Microsoft és az Activision Blizzard fúzióját, mire a redmondiak megnyugtatásul megerősítették: habár csatlakozik a Game Passhez, multiplatform franchise marad a Call of Duty.

Az előrendelők korábban játszhatnak a Call of Duty: Modern Warfare II kampányával

Sokak kénytelenek lesznek egy teljes héten át kerülgetni a spoilereket, a digitális előrendelők ugyanis egy teljes héttel korábban belevághatnak majd a Call of Duty: Modern Warfare II sztorimódjába.

Egyre csúnyább a Microsoft és a Sony drámája az Activision felvásárlása kapcsán

Miközben a Sony foggal-körömmel küzd azért, hogy ne kerülhessen a Microsoft kezébe az Activision Blizzard, a redmondiak a versenyellenes tevékenységgel vádolják a riválisukat.

Szeptemberben rajtol az új Call of Duty bétája, a PlayStation-tulajok kezdik a játékot

A tegnapi Call of Duty League Championship alkalmával a Call of Duty: Modern Warfare II is szóba került: megtudtuk, hogy mikor indul az új rész bétatesztje, és az egyik térképről is lehullott a lepel.