Death Stranding 2 PS5

A Death Stranding folytatása.

Hivatalos: Készül a Death Stranding-film

Ha egy videojáték megérdemli, hogy mozis adaptáció készüljön belőle, akkor az a Death Stranding. Hideo Kojima a Hammerstone Studios csapatával közreműködve készíthei el a játék filmváltozatát.

TGA 2022: Hivatalosan is bemutatkozott a Death Stranding 2

Nyílt titok volt lényegében, hogy a Kojima Productions már nagyban dolgozik a Death Stranding folytatásán, de most hivatalosan is bemutatkozott a projekt.

Kojima már megint a lehetetlent ígéri

Jól tudjuk, hogy Hideo Kojima a csillagokat is képes leígérni az égről, a japán játéktervező pedig most sem hazudtolta meg magát. Az állítása szerint az új játéka alapjaiban változtathatja meg nem csak a játék-, de a filmipart is.

Vajon mit teasel a Kojima Productions?

Hideo Kojima fejlesztőstúdiója egy rejtélyes képet tett közzé a weboldalán, a rajongók pedig azonnal találgatásba kezdtek, hogy vajon mit teaselhet a cég.

A The Boys miatt törölte az egyik projektjét Hideo Kojima

Az évek során sok furcsaság kipattant Hideo Kojima koponyájából. Az egyik ilyen ötlet annyira hasonlított az Amazon szuperhősös tévésorozatához, a The Boyshoz, hogy a japán játéktervező inkább végleg jegelte azt.

Kojima Productions: nem hagyjuk cserben a PlayStation játékosait sem

Hideo Kojima csapata lepaktált a redmondiakkal, az Xbox Game Studios közreműködésével készül a japán stúdió következő alkotása. A játéktervező azonban azt ígéri, hogy nem hagyják cserben a PS-es tábort sem.

Frissítve: Norman Reedus lebuktatta a Death Stranding 2 érkezését

Jókora elszólást tett Norman Reedus, a Death Stranding főszereplője. A hivatalos bejelentés még várat magára, az amerikai színész azonban kikotyogta, hogy már megkezdődtek a második rész munkálatai.