Madden NFL 23

Madden NFL 23 - rengeteg játékos mentése veszhetett el

Jó eséllyel pórul jártak azok a játékosok, akik az ünnepek között a Madden 23-ban hajították a labdát. Egy komoly hálózati hiba miatt játékosok százezrei veszíthették el a mentéseiket.

Amerikai toplista: a Call of Duty: Modern Warfare II-é volt a hónap Amerikában

Az NPD Group közzétette az USA októberi játékeladási toplistáját, melyen a Call of Duty: Modern Warfare II nem talált legyőzőre. A hardverek között a Sony konzolja diadalmaskodott.

Az EA bevételeinek háromnegyedét a live service-címek hozzák

Eddig is tudtuk, hogy egy okosan felépített live service-modellel milliókat lehet nyomtatni, az azonban mégis meghökkentő, hogy a mikrotranzakciók mekkora bevételt termelnek az EA-nek.

Amerikai toplista: a FIFA volt a legkeresettebb játék szeptemberben

Elkészült az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group legfrissebb jelentése, lássuk, milyen eredményeket hozott a szeptemberi összesítés!

Amerikai toplista: a PlayStation 5 eladásai túlszárnyalták a Nintendo Switchét

Az ellátási láncok helyreállásával átvette a Sony a Nintendo vezető pozícióját Amerikában, a PS5 eladásai megelőzték a Nintendo Switchét augusztusban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések: ezúttal is bőségesen ellátnak majd bennünket az indie fejlesztők, de kapunk egy új Kirbyt, és az EA Sports első idei sportjátéka is megérkezik közénk!

John Madden kerül a Madden NFL 23 borítójára

Az EA Sports megmutatta az idei Madden NFL-rész borítóját, amelyen ezúttal nem sportoló szerepel, hanem a névadó futballedző. A Madden NFL 23 leleplezése pedig holnap esedékes.