Halo 3

A Halo sorozat harmadik része Xbox 360 konzolra. A sorozat több rangos díjat is besöpört már és az egyik legkeresettebb multiplayer anyag a Live-on és PC-n egyaránt.
Típus: FPS

Továbbra is jönnek X360-exkluzív FPS-ek

A Halo: Reach megjelenése nem a rendszer utolsó frencsájza az FPS-műfajban - mondja a Microsoft. A cég továbbra is megkülönböztetett figyelemmel vadássza az ígéretes fejlesztéseket, melyek talán a következő klasszikusok lehetnek a platformon.

Még mindig vezet itthon a The Sims 2

Mit sem változott a múlt hét óta a toplista: a dobogós helyezettek még mindig ugyanazok, lejjebb sem történt komolyabb helycsere, új trónkövetelőkből pedig pláne nem érkezett egy sem. Marad hát a Sims- és Blizzard-uralom, ki-ki örömére, ki-ki bánatára.

Negyedik helyen nyitott itthon a Mafia II

Jórészt a PC-s eladásoknak köszönhetően lett negyedik a hazai játékeladási toplistán a Mafia második része. A számítógépes élboly erős, nincs mit csodálkozni azon, hogy Vito Scaletta története lecsúszott a dobogóról, amelyet immáron egyébként már nem a Starcraft folytatása ural.

Töretlen itthon a Starcraft II sikere

Negyedik hete vezeti a hazai játékeladási toplistákat a Starcraft folytatása, ennek köszönhetően természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya is sorozatban negyedszer kényszerül a dobogó második fokára állni, az aranyérmet pedig átadni a Blizzard legutóbbi üdvöskéjének.

Már az új játékra koncentrál a Bungie

Még hetek vannak hátra a Halo: Reach megjelenéséig, a Bungie azonban nem pihen: máris az új projecten dolgoznak, immár az Activision számára.

Hazai eladási toplista - minden a régi

Uborkaszezon van, új megjelenés nincs, így a hazai játékeladási toplistákon is alig találni változást - természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya vezet.

Master Chief még visszatér a jövő Halo játékaiban

Habár Master Chiefet legutoljára a Halo 3 végén láttuk, s valószínűleg egyáltalán nem szerepel majd a Reach sztorijában, a jövőben még visszatér!

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történt sok változás a toplistákon, mert bár a blockbusternek vélt Crackdown 2 megjelent, az összesített listán nem sok vizet tudott zavarni.

A Respawn új játéka Halo-gyilkos lehet?

Michael Pachter, a népszerű elemző szerint az ex-Infinity Wardos alapítótagok új stúdiójának készülő játékát a Halo széria ellen küldheti harcba az EA.

Kilencedik helyen nyitott itthon az APB

Meglepően jól nyitott itthon az All Points Bulletin: bár az első értékelések alapján a játék nem sikerül túl jól, kíváncsiak vagyunk, meddig tud az új MMO az élbolyban maradni!