Daxter

A Jak-ból ismert Daxter nagyon-nagyon saját epizódja.
1644505200

Úgy néz ki, jöhet a Jak and Daxter-film

Formálisan ugyan még nem jelentették be, de a jelek szerint a Jak and Daxtert is megfilmesítheti a Sony. Ruben Fleischer rendező már belevágott a projektbe, és Tom Holland is emlegette mostanában, hogy szívesen részt venne benne.
1381053600

Jak & Daxter-rebooton dolgozott a Naughty Dog

Amikor létrejött a Naughty Dogon belül a The Last of Ust tető alá hozó második csapat, először egy jól bejáratott címet akartak elővenni: a Jak & Daxtert szerették volna újragondolni a srácok.
1329746400

Következő generációra fejleszt a Ready at Dawn

Hiába próbálják tagadni, és hiába nem kommentálják a konzolgyártók a következő generációval kapcsolatos pletykákat, egyre több fejlesztőről tudjuk meg, hogy már az új konzolokra gyúrnak. A PSP-s God of War-részekkel népszerűvé vált Ready at Dawn is ezen az úton jár.
1328601600

Az új Jak and Daxter helyett készül a The Last of Us

A Naughty Dog társelnöke szerint a stúdió második csapata a Jak and Daxter folytatásán ötletelt, mielőtt belevágott volna a The Last of Us munkálataiba. Evan Wells nem zárta ki, hogy a fejlesztőcég előbb-utóbb újra visszatér a közkedvelt duó kalandjaihoz, de erre egyelőre nem sok sansz van.
1327395600

PSP-játékokkal erősít az Xperia Play

Rövidesen négy új PSP-játékkal játszhatunk a PlayStation Certified okostelefonjainkon és tableteinken, legalábbis ha nem alaptalan az ESRB újbóli besorolása. Az újdonságok között olyan címeket találunk, mint a Syphon Filter és a Daxter, azt egyelőre nem tudni, mikorra várhatjuk a megjelenésüket.
1318327200

Jak and Daxter HD Collection megerősítve?

A Naughty Dog fejlesztési vezetője egy norvég sajtórendezvény alkalmával kotyogta ki, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően valóban készül a Jak and Daxter-sorozat HD kollekciója. Bár formális bejelentés nem történt, az úriember meglehetősen világosan kijelentette, hogy jövőre várhatjuk a megjelenést.
1317553200

HD kollekciót kap a Jak and Daxter is?

Amióta a God of War megkapta az első kollekcióját, folyamatosan találgatunk, mi lesz a következő: valószínűleg nem egy PlayStation 2-rajongónak jutott eszébe a Naughty Dog méltán népszerű sorozata, a Jak and Daxter is. Egy dél-afrikai üzlet szerint lesz ilyen gyűjtemény, jövőre várható a megjelenése.
1309852800

Naughty Dog: szeretnénk új Jak & Daxtert

Érdekes, hogy a PlayStation 2 néhány nagy sorozata szinte teljesen eltűnt az újabb generációra. A Sucker Punch például elhagyta Sly Coopert a sokkal komolyabb hangvételű InFamous kedvéért, a Naughty Dog pedig a bájos Jaket és Dextert dobta az Uncharted sikeréért.
1309244400

Jönnek a PSP-s duplacsomagok

Most, hogy a PlayStation Vita megjelenése vészesen közeledik, elérkezett az ideje a jobbnál-jobb PSP-s akcióknak. A Sony új duplacsomagjaiban két játék kap helyet, ráadásul igen kedvező áron - kár, hogy egyelőre semmi hír nincsen afelől, hogy Európában megjelennek-e a pakkok.
1290344400

PSP - már a kezdetektől halálra volt ítélve

Érdekes dolog ezt hallani a Ready at Dawn egyik munkatársától, akik pont most jöttek elő egy hatalmas PSP-s sikerjátékkal, a God of War: Ghost of Sparta című remekművel. És mégis: úgy tűnik, hogy a fejlesztők szerint a PSP már eleve halálra volt ítélve, s reménykednek a jobb folytatásban.