Half-Life: Blue Shift

Újabb HL kiegészítőlemez, mely sajnos már közel sem hozta azt a pluszt, melyet elvártunk volna tőle...
1381771680

Blogajánló: Egy hideg éjszaka New Yorkban

Talán még sose volt ilyen hideg New Yorkban. A hőmérséklet napok óta csökkent, ellenben a havazás eddig soha nem látott mértéket öltött. Állandósult a közlekedési káosz, de még az áramellátás is akadozott.
1376236800

Élőszereplős rajongói kisfilm a Half-Life alapján

Igen, egy újabb, de mindenképpen érdemes megnézni, mert szuperül sikerült: azt mutatja be, hogyan használta Alyx Vance először élesben mindenki kedvenc gravity gunját, noha a fegyver közel sem volt még készen...
1361118722

Készül a Black Mesa: Insecurity

Régebbi hír, de a mainstream médiába csak most szivárgott be: jön a Black Mesa első kiegészítése, ami a Half-Life: Blue Shiftet emeli át a nagysikerű rajongói Half-Life-modba.
1360247400

Közös játékon dolgozik J.J. Abrams és a Valve

Nem hittük volna, hogy a játéksajtó is J.J. Abrams nevétől fog zengeni, pedig de: az új Star Wars rendezője a Valve-val dolgozik közös játékon, és az is lehet, hogy mozit csinál a Portalból vagy a Half-Life-ból.
1353938400

Ki rendezze a Half-Life-filmet?

No, nem mintha bármi konkrét fejlemény lenne a Half-Life megfilmesítésével kapcsolatban, a sorozat írója azért elgondolkodott azon, kinek kellene megcsinálnia az adaptációt, ha a Valve végre áldását adja rá.
1347282578

Egymilliárdot fizetett volna az EA a Valve-ért

A New York Times értesülései szerint az Electronic Arts évek óta kerülgette a Valve-ot, mígnem odajutottak a tárgyalások, hogy az óriáskiadó már ajánlatot is tett a Half-Life fejlesztőinek: egymilliárd dollárért akarta megvenni a céget. Gabe Newellék valószínűleg nem adták be a derekukat.
1322748034

Half-Life: Origins rajongói film érkezett

Alapesetben minden fanok által készített alkotás egyből a Facebook-oldalunkon köt ki, de most tényleg egy kiemelkedő élőszerepős alkotással van dolgunk - egyenesen a Beyond Black Mesa készítőitől. Az eredeti Half-Life nyitó képsorait gondolták újra a srácok, nem is akárhogyan!
1311440400

Újabb Half-Life rajongói film érkezett

Újabban hatalmas divat lett Half-Life rajongói kisfilmeket készíteni; a srácok talán ezzel próbálják meg ösztönözni a Valve-t, hogy végre rukkoljon elő a folytatással, vagy gyakorlatilag bármivel, ami Half-Life témájú. Az új kisfilm, a Singularity Collapse viszont egészen jól sikerült.
1308407400

Rajongói komédia a Half-Life és a Portal alapján

Eddig sem egy, de nem is kettő (hanem konkrétan három) rajongói kisfilm készült Half-Life-fal kapcsolatos témában, így valószínűleg az újabb elvetemültek úgy gondolták, miért ne férne el egy negyedik is a YouTube-on? Erre válaszul született a Half-Life: Portal to Black Mesa.
1300955428

Képeken a törölt Half-Life fejlesztés

Randy Humphries egy kiemelkedő tehetségű illusztrátor, modellező és koncepcióművész, aki 2004 óta dolgozik az EA berkeiben. 10 éve minden jelentős projektben közreműködött, saját portfóliójában szemezgetve egy olyan Half-Life játék képei bontakoznak ki, mely sajnos soha nem látta meg a napvilágot.