Half-Life 2: Survivor

A Half-Life 2 játéktermi változata, mely természetesen nem lesz majd megvásárolható, de néhány száz forintért bárki számára kipróbálható!
1542038444

VR-os Half-Life-előzményen dolgozik a Valve?

Az Upload VR belsős információkra és kiszivárgott fotókra alapozva arról ír, hogy a Valve állítólag egy teljesen új VR-szemüvegen dolgozik. Ráadásul a csapat egy új Half-Life-játékot is fejleszt, kizárólag VR-ra.
1381771680

Blogajánló: Egy hideg éjszaka New Yorkban

Talán még sose volt ilyen hideg New Yorkban. A hőmérséklet napok óta csökkent, ellenben a havazás eddig soha nem látott mértéket öltött. Állandósult a közlekedési káosz, de még az áramellátás is akadozott.
1360247400

Közös játékon dolgozik J.J. Abrams és a Valve

Nem hittük volna, hogy a játéksajtó is J.J. Abrams nevétől fog zengeni, pedig de: az új Star Wars rendezője a Valve-val dolgozik közös játékon, és az is lehet, hogy mozit csinál a Portalból vagy a Half-Life-ból.
1358104001

Képeken a Half-Life 2: Episode Four

Nem elírás, állítólag a Valve valóban akart Half-Life 2: Episode Fourt, azonban az Arkane által fejlesztett, Return to Ravenholm alcímmel is ismert játékot végül nem fejezték be. Azért jött belőle bár kép.
1353938400

Ki rendezze a Half-Life-filmet?

No, nem mintha bármi konkrét fejlemény lenne a Half-Life megfilmesítésével kapcsolatban, a sorozat írója azért elgondolkodott azon, kinek kellene megcsinálnia az adaptációt, ha a Valve végre áldását adja rá.
1347282578

Egymilliárdot fizetett volna az EA a Valve-ért

A New York Times értesülései szerint az Electronic Arts évek óta kerülgette a Valve-ot, mígnem odajutottak a tárgyalások, hogy az óriáskiadó már ajánlatot is tett a Half-Life fejlesztőinek: egymilliárd dollárért akarta megvenni a céget. Gabe Newellék valószínűleg nem adták be a derekukat.
1311440400

Újabb Half-Life rajongói film érkezett

Újabban hatalmas divat lett Half-Life rajongói kisfilmeket készíteni; a srácok talán ezzel próbálják meg ösztönözni a Valve-t, hogy végre rukkoljon elő a folytatással, vagy gyakorlatilag bármivel, ami Half-Life témájú. Az új kisfilm, a Singularity Collapse viszont egészen jól sikerült.
1308407400

Rajongói komédia a Half-Life és a Portal alapján

Eddig sem egy, de nem is kettő (hanem konkrétan három) rajongói kisfilm készült Half-Life-fal kapcsolatos témában, így valószínűleg az újabb elvetemültek úgy gondolták, miért ne férne el egy negyedik is a YouTube-on? Erre válaszul született a Half-Life: Portal to Black Mesa.
1305396022

A Valve még nem akar új Source motort

A Valve még mindig nem akar új Source motort fejleszteni, noha az engine nem éppen mai csirke. Nagy gondolatokat nem kell keríteni a dolog mögé, a cég szerint mindössze arról van szó, hogy nagy feladat lenne új kódot készíteni, sokkal jobban tudnak haladni, ha inkább fokozatosan fejlesztik a régit.
1300955428

Képeken a törölt Half-Life fejlesztés

Randy Humphries egy kiemelkedő tehetségű illusztrátor, modellező és koncepcióművész, aki 2004 óta dolgozik az EA berkeiben. 10 éve minden jelentős projektben közreműködött, saját portfóliójában szemezgetve egy olyan Half-Life játék képei bontakoznak ki, mely sajnos soha nem látta meg a napvilágot.