Assassin's Creed

A next-gen konzolokra és PC-re is készülő játéksorozat első része a Prince of Persia-t és a Splinter Cell-t is jegyző Montreal Studio-tól. Az anyag 1191-ben játszódik.
1293903076

A Ubisoft játékhősei is ünnepelnek

A francia kiadó összeszedte legjobb frencsájzainak ikonikus karaktereit, és belezsúfolta ebbe a humoros videóba, így kívánnak nekünk Kellemes Ünnepeket. Bizonyára sokunk számára mond valamit Ezio neve az Assassin's Creedből, de itt vannak a Raving Rabbits vérnyulai és persze Perzsia Hercege.
1293445828

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megtaláltuk a World of Warcraft ellenszerét! Úgy tűnik, a FIFA aktuális részével még a méltán népszerű MMORPG sem tudja felvenni a versenyt: a Cataclysm ugyan a múlt héten az első helyen nyitott, mostanra viszont visszaszorult a második helyre, a FIFA 11 pedig visszavette a vezetést.
1293364800

Újabb stúdió dolgozik az Assassin's Creeden

Azt megértjük, hogy a Ubisoft egyik legnagyobb címe jelenleg az Assassin's Creed, s ennek megfelelően nem hagyják kihűlni a témát, de ez azért mát talán túlzás: most már a svéd Massive Entertainment is a franchise-on dolgozik, bár egyelőre bizonytalan, hogy pontosan min.
1290864847

Jövőre nagy Assassin's Creed epizódot kapunk

A Ubisoft megerősítette, hogy jövőre is lesz Assassin's Creed, ráadásul "nagy epizódot" kapunk, ami arra utalhat, hogy nem egy - a Brotherhoodhoz hasonló - kiegészítő játékot kapunk, hanem egy igazi folytatást, új főhőssel és korszakokkal - egyelőre csak találgatni lehet, hogy merre folytatódik a sorozat.
1289473220

Assassin's Creed: Ascendance bejelentve

A Ubi Workshop újabb mellékággal örvendezteti meg az Assassin's Creed széria rajongóit. Az Ascendance egy vérbeli animációs film lesz, így a bérgyilkos klán történetének újabb mélységei kerülnek felszínre, egyáltalán nem ismeretlen főhőssel. Teaser már van, megjelenési dátum még nincs.
1288621218

Kooperatív móddal bővülhet az Assassin's Creed

A szokásos, történelmi korszakokkal és helyszínekkel kapcsolatos találgatások után ezúttal végre máson is tanakodhatunk majd: elképzelhető, hogy az Assassin's Creed történetét egy barátunkkal vállvetve, kooperatív módban végigtoljuk? A Ubisoft szerint igen, egyszer majd biztosan.
1287565022

THQ-stúdiót vezet majd az Assassin's Creed atyja

Patrice Désilets a Ubisoft Montreal egyik alapembere volt, most pedig a THQ szárnyai alatt bizonyíthat: a kiadó bejelentése szerint az úriember vezetheti majd új, szintén helybeli csapatukat, amely új címeket fog fejleszteni a jövőben. Montreal mintha gyűjtőhelye lenne a tehetséges csapatoknak.
1287393119

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Szinte nem is történt változás a múlt héthez képest, a hazai játékeladási toplistát továbbra is a FIFA 11, az F1 2010 és a World of Warcraft feltöltő kártya vezetik. Nincs mit csodálkozni ezen, az elmúlt napokban nem volt olyan új megjelenés, ami meg tudta volna szorongatni ezeket a sikercímeket.
1286797016

Az élen nyitott itthon a FIFA 11

Talán nem nagy meglepetés, a FIFA 11 rögtön letarolta a mezőnyt, még a múlt heti sztárjátékunkat, az F1 2010-et is könnyű szerrel szorította vissza a második helyre. Az új FIFA egyedül Nintendo Wii-n nem tudott az élre kerülni - a Super Mario Galaxy 2-vel még neki is meggyűlt a baja.
1286459407

Vezető Kinect-fejlesztő akar lenni a Ubisoft

A Ubisoft amerikai részlegének elnöke, Laurent Detoc beszélt a Gamasutrának a kiadó jövőbeli terveiről. Detoc szerint vezető Kinect-fejlesztők akarnak lenni a külsős cégek között, hiszik, hogy a táncjátékok előtt óriási jövő áll, és kevesebb játékot készítenek majd, de azok legalább kidolgozottabbak lesznek.