Assassin's Creed

A next-gen konzolokra és PC-re is készülő játéksorozat első része a Prince of Persia-t és a Splinter Cell-t is jegyző Montreal Studio-tól. Az anyag 1191-ben játszódik.
1350982800

Készül az Assassin's Creed-mozi forgatókönyve

Pörögnek az események az Assassin's Creed filmváltozata körül, a Ubisoft Motion Pictures bejelentette, hogy lepaktált a New Regency nevű filmes céggel, és azonnal belevágnak a mozi forgatókönyvírásába. Túl sok konkrétum nem látott napvilágot az üzlettel kapcsolatban.
1346680800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nagyobb meglepetések nélkül állt össze a legutóbbi játékeladási toplista, a magyar játékosok még mindig nagyon szeretik a Battlefieldet, a Diablót és a FIFA-t is. A szokásos slágercímek képviseltetik magukat még mindig, újoncok nincsenek, helycserék történtek mindössze.
1346072400

Kilencedik helyen nyitott a Sleeping Dogs

Elkészült a legfrissebb hazai játékeladási toplista, ezúttal két újonc is az élbolyban végzett. A leánykori nevén True Crime: Hong Kongként ismert Sleeping Dogs a kilencedik helyezést érte el, míg a 3DS-exkluzív New Super Mario Bros 2. éppen lecsúszott a legjobb tíz listájáról.
1344258601

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megtört a Diablo III egyeduralma, legalábbis minimálisan: a múlt héten már beelőzte őt a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, így a Blizzard remeke visszaszorult a második helyre. A dobogó harmadik fokát megint a DICE sajátotta ki, a bronzérmes a Battlefield 3.
1343732400

Az első Assassin's Creed volt a legjobb

Legalábbis a sorozat eredeti alkotója szerint, aki úgy érzi, hogy az a tisztaság, ami még az első részben megvolt, később kiveszett. Ami érdekes, mert a rajongók valószínűleg Ezio valamelyik kalandját tartanák a legjobbnak, nem a kissé elfeledett és kieső első epizódot.
1343628000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Battlefield 3 uralja a toplistát. Noha a Diablo harmadik részét most sem tudta megelőzni, az alapjáték, a prémiumszolgáltatás és a legutóbbi DLC kelendőek voltak a magyar játékosoknál. Nagy meglepetések egyébként továbbra sincsenek, az uborkaszezon hatása itt is érződik.
1342422000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem aratott túl fényes sikert a The Secret World a hazai játékosok körében, a Funcom új MMO-ja az eladásokat tekintve nem fért be a legjobb tíz közé, az élbolyban továbbra is a jól megszokott slágercímek uralkodnak. A hét ugrását a Mass Effect 3 produkálta, a negyedik helyre kapaszkodott vissza.
1341846730

Megvan az Assassin's Creed mozi főszereplője

A Variety érteülései szerint az X-Men: First Class és a Prometheus sztárja, Michael Fassbender lesz az Assassin's Creed alapján készülő mozifilm főszereplője, aki egyúttal társproducerként is részt vesz a munkálatokban, miután saját cége is közreműködik majd a gyártásnál.
1340625668

Videojáték formájában is hódít a foci-EB

A Max Payne harmadik része alaposan visszaesett a hazai játékeladási toplistán, miközben labdarúgó-Európa-bajnoksággal párhuzamosan egyre népszerűbbé vált a FIFA 12 Euro 2012 kiegészítője is. Nem lepődtünk meg, a magyarok mindig is szerették a focit videojáték formájában fogyasztani.
1340004682

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nincsenek meglepetések a hazai játékeladási toplistán, a mostani felállás kísértetiesen hasonlít a múlt hetire, ahol szintén a Max Payne 3 vezetett. Különösebb fordulatokkal már nem is kell számolni, az uborkaszezonban nem érkezik majd olyan cím, ami keresztbe tehetne az ilyen nagyágyúknak.