Star Wars: Battlefront - Renegade Squadron

A Star Wars: Battlefront - Renegade Squadron a PC-ről ismerős Battlefront PSP-s verziója, teljesen új történettel és jó pár extrával felturbózva.
1300348800

Tizedik helyen nyitott a Fight Night Champion

Még éppen befért a legjobb tíz közé a Fight Night Champion: a PlayStation 3-on a második helyen, az Xbox 360-on pedig ötödik helyen nyitó bokszjátéknak az összesített listán a tizedik helyre futotta, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy a Fight Night rétegcím az EA sportjátékai között.
1299593537

Második helyen nyitott itthon a Bulletstorm

A magyar játékosoknak is bejött a People Can Fly és Cliffy B legújabb agymenése, a Bulletstorm kapásból a második helyen nyitott itthon. Bár a játék kétségkívül remekül sikerült, arra kíváncsiak lennénk, hányan döntöttek a pár ezressel drágább Epic Edition mellett a Gears of War 3 bétalehetőség miatt.
1298736443

Harmadik helyen nyitott itthon a Killzone 3

Megjelenése után azonnal a hazai toplista harmadik helyén nyitott a Killzone 3, a PS3-exkluzív címnek egyedül a World of Warcraft előfizetői kártyával és a FIFA 11-gyel nem sikerült megbirkóznia. Közben - ahogy az várható volt - a Test Drive Unlimited 2 alaposan visszacsúszott.
1289227680

Negyedik helyen nyitott itthon a Fable III

Szép rajtot vett itthon a Fable harmadik része, a Lionhead legújabb "majdnem" szerepjátéka a negyedik helyen kezdett az összesített hazai játékeladásokat tartalmazó toplistán. Xbox 360-on már nem akadt ellenfele: simán fel tudta küzdeni magát az első helyre, s így a FIFA 11-et is legyűrte.
1288002626

Az élen nyitott itthon a Medal of Honor

Bár a közönséget megosztja a legújabb a Medal of Honor, úgy tűnik, a kasszáknál ez nem okozott problémát: a hazai játékeladási toplistát összesítésben és platformonként is az afganisztáni FPS vezeti a szokásos sikercímek legnagyobb bánatára. A Gothic negyedik része is szépen kezdett.
1287393119

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Szinte nem is történt változás a múlt héthez képest, a hazai játékeladási toplistát továbbra is a FIFA 11, az F1 2010 és a World of Warcraft feltöltő kártya vezetik. Nincs mit csodálkozni ezen, az elmúlt napokban nem volt olyan új megjelenés, ami meg tudta volna szorongatni ezeket a sikercímeket.
1285852802

2012-ben jön a 3D-s Star Wars

A filmes híreket kevésbé szoktuk erőltetni, a Cooltúra rovatunk is csupán havi néhány kritikára korlátozódik, azonban a legutóbbi hírek mellett mi sem tudtunk szó nélkül elmenni: a Star Wars-sorozatot újra adni fogják a mozikban, ezúttal viszont 3D-ben - hiába, az Avatar tényleg elindított valamit.
1285507329

Az élen nyitott itthon a Halo: Reach

Rögtön az első helyen nyitott a hazai játékeladási toplistán a Halo: Reach. Bár a sorozat előzményeit elmesélő rész továbbra is Xbox 360-exkluzív, a játék nem csak az xboxos, hanem az összesített listán is jól szerepelt, neki köszönhetően pedig a Halo Wars eladások is a magasba szöktek.
1275653220

Visszaesett a Bad Company 2 a hazai toplistákon

Lecsúszott a dobogóról a Battlefield: Bad Company második része, helyét a rivális Call of Duty: Modern Warfare 2 vette át. Szembetűnő még a DJ Hero megerősödése is.
1272606720

Fénykardos játékról fantáziál a LucasArts

Már a Nintendo Wii bemutatása óta reménykedünk egy olyan fénykardos Star Wars-játékban, ahol a kontroller mozgatásával apríthatnánk a droidokat és a sith nagyurakat.