Crash Bandicoot Action Pack

A PlayStation 2-exkluzív csomag tartalma: Crash Nitro Kart, Crash TwinSanity és Crash Tag Team Racing.
1410512409

30 éves a Naughty Dog, jön a dokumentumfilm

Ebben a hónapban ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a kaliforniai Naugthy Dog. A Crash Bandicootról, az Unchartedről és a The Last of Usról elhíresült csapat munkásságát egy dokumentumfilm is megörökíti majd.
1405353650

Visszatérhet a Crash Bandicoot és a Spyro

Néhány klasszikus PlayStation-cím újra visszatérhet a Sony elnöke szerint. A Crash Bandicoot és a Spyro mögött még mindig hatalmas rajongóbázis van, annak ellenére, hogy a fanok nagy része az évek során már felnőtt.
1394539200

Ilyen lett volna az új Crash Team Racing?

Érdekes YouTube-videó landolt a neten, ami abból a törölt Crash Team Racingből tartalmaz gameplay jeleneteket, amiről már korábban is hallottunk pletykákat. Egy kattintás, és nézheted is!
1385389173

Crash Bandicoot - még mindig az Activisionnél

A találgatásokkal ellentétben az Activision nem adta el a Crash Bandicoot-jogokat, azonban a kiadó állítása szerint gőzerővel azon dolgozik, hogy visszahozza a klasszikus címet a köztudatba.
1385110800

Crash Bandicoot - vissza a Sonyhoz?

Hallottunk már ugyan vad pletykákat arról, hogy a Sony visszavásárolná a Crash Bandicoot-jogokat, most viszont felettébb gyanússá vált a dolog: hirtelen minden Crash-anyag eltűnt az Activision oldalairól.
1358073408

Videón a törölt Crash Bandicoot-játék

Egy Activisionhöz közeli forrás szellőztette meg a következő gameplay videót, ami az egyik törölt Crash Bandicoot-játékból származik. A Crash Landed kizárólag Nintendo DS-re készült az eredetileg.
1346943600

Ilyen lett volna a Crash Team Racing 2010?

Ha igazak a pletykák, az Activision megcsinálta volna a Crash Team Racing folytatását, más kérdés, hogy utóbb lelőtte a munkálatokat. A minap egy YouTube-videó szivárgott ki, ebben a feltételezések szerint kézikonzolra készült játék első screenshotjait vehetitek szemügyre.
1181657700

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a hét játékmegjelenéseit összegző listánk: érkezik a Fantastic Four második részének adaptációja, a PSP-s Rainbow Six: Vegas és az új Tenchu Z is.