Guitar Hero: World Tour

A Guitar Hero sorozat legújabb, negyedik darabja, a Vivendi és az Activision egyesüléséből született Activision Blizzard jóvoltából.
Típus: Gitáros, Zene

Nyko gitár, wireless nunchuk és egyebek a CES-en

Az idei CES egyik sztárja a Nyko volt, mely olyan érdekességeket mutatott be, mint az új Guitar Hero / Rock Band gitár, vagy a vezeték nélküli nunchuk.

Négy új Guitar Hero játék még idén?

Az Electronic Gaming Monthly magazinban érdekes pletyka jelent meg a Guitar Hero jövőjét illetően. A patinás lap szerint idén négy új résszel bővül a sorozat.

Teszt fázisban a Guitar Hero IV?

A G4 gamer televízió The Feed internetes mellékletének munkatársai úgy értesültek, hogy az Activision Blizzard már elindította a Guitar Hero IV tesztelését.

Az EA nem ijed meg az Activision Blizzard-tól

A 18 milliárdos Activision - Vivendi egyesüléssel létrejött Activision Blizzard a világ legnagyobb kiadója lett - az EA azonban nem ijed meg a trónfosztóktól.

HWSW: Amit az Activision Blizzard-ról tudni kell

Nagytestvérünk, a HWSW egy átfogó cikkben mutatja be azt, amit tudni lehet, és tudni kell az Activision - Vivendi egyesülésről. Most minden részletre fény derül!

Call of Duty 5 és Guitar Hero IV bejelentés!

Már november elején tudni lehetett, hogy sok Activision folytatás készül jövőre, ám hivatalosan csak most jelentették be a Call of Duty 5-öt és a Guitar Hero IV-et.

Új Call of Duty, Tony Hawk és Guitar Hero

Az Activision ma közzétette aktuális pénzügyi jelentését - a közleményben több, még bejelentetlen játék, de főleg folytatás címe is szerepel.