The Lord of the Rings: Online - Mines of Moria

Tolkien Gyűrűk Urája alapján készült masszívan online tolható szerepjáték első lemezes kiegészítője.

Friss képek csütörtök délelőttre

Alpha Protocol, Army of Two 2, Fight Night, Ghostbusters, GTA, Just Cause, Star Wars, The King of Fighters, és még sok más friss kép a galériánkban!

Galériafrissítés csütörtök délutánra

Olyan drágaságokról érkeztek képek, mint Fuel, MGS, Red Faction, Risen, Split Second, Terminator és Sims, de itt van tjames nagy kedvence, az UFC 2009 is!

Éjféli screenshotvizit Gamekapocs módra

Újabb nagy adag screenshot gyűlt össze. Sok más mellett van itt Deus Ex 3, Empire: Total War, Merchants of Brooklyn, Race Pro és Riddick is!

The Lord of the Rings: Online - ingyenes próba

Előfizetőket toboroz a Turbine az Xfire közreműködésével: a The Lord of the Rings: Online most tíz napig ingyenesen kipróbálható a kliens letöltése után.

Új MMO játékon dolgozik a Turbine

A The Lord of the Rings Online fejlesztői új MMO játékon dolgoznak, derült ki egy álláshirdetésből, amely a Turbine honlapján jelent meg.

Hétfő esti traileráradat

Változatos videófelhozatal érkezett a hétvégén, ebből szemezgettünk ma esti összeállításunkban: lesz Afro Samurai, Left 4 Dead, Sonic és sok más finomság.

The Lord of the Rings Online: Mines of Moria trailer

A Turbine boszorkánykonyhájában fejlesztett Lord of the Rings Online első kiegészítőjéről érkezett meg az utolsó trailer, amely kellően megteremti a játék hangulatát.

A heti játékmegjelenések

A héten úszni fogunk a jobbnál-jobb játékmegjelenésekben: a napokban jön többek között a Left 4 Dead, a Need for Speed: Undercover, a Tomb Raider: Underworld és a Lips is.

Vadi új képek kedd esti pihenéshez

A mai felhozatal nem a legnagyobb, viszont olyan címek vannak benne, mint Afro Samurai, Dragon Age, GTA: Chinatown Wars, Star Wars és Lord of the Rings.

Hamarosan online is megnyílnak Mória kapui

Két remekbe szabott trailer érkezett a The Lord of the Rings Online első kiegészítőjében bemutatkozó új vidékekről, Silvertine Lodesról és Nud-Melekről.