Dungeon Siege III PC, PS3, X360

A népszerű Dungeon Siege-sorozat harmadik része, amelyben ezúttal már nem túl magányos hősünk ismét a világ megmentését tűzi ki célnak maga elé.
1312617600

Csúfosan zuhant a Square Enix eredménye

A Square Enix ugyan nyereséggel zárta az elmúlt negyedévet, de drasztikusan csökkent a teljesítménye az előző év hasonló időszakához képest. A kiadó arra fogta az eredményeit, hogy nem igazán volt nagy megjelenése - való igaz, egy játékkiadónak játékok nélkül tényleg nincs könnyű helyzete.
1309601957

Dungeon Siege III teszt

Rengeteg elfeledett RPG-sorozat porosodik úgy a fiókokban, hogy illendő lenne feltámasztani azokat, ám a kiadók döntéshozói mégis a bejáratott címek mellett teszik le a voksaikat. A Dungeon Siege harmadik eljövetele szinte már köszönőviszonyban sincs az előzőekkel: elkonzolosodott, akciódúsabbá vált.
1308236443

Dungeon Siege 3 - trailer a megjelenés mellé

Ugyan az első két részt is jegyző Chris Taylor csupán kreatív tanácsokkal szolgált az Obsidian Entertainment számára, talán a régivonalas rajongókat aggodalommal töltheti el az, hogy a Dungeon Siege 3 konzolokra is megjelenik. Itt az utolsó trailer, holnap minden kiderül.
1307952000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 miatt egy hetet kiestünk a heti játékmegjelenések rovattal - aki nem tudná, megjelent a Duke Nukem, már tesztünk is van róla -, de most újult erővel tértünk vissza: a héten jön az új Alice, a Dungeon Siege harmadik része és játékverziót kap a következő Transformers-film is.
1306146000

Dungeon Siege 3 demó június elején

Úgy tűnik, lassan elfogynak a Dungeon Siege 3 fejlesztői naplói, mert a készítők most már inkább a demó dátumával dobálóznak: s ugyan a hír címében azt írtam, hogy június eleje a becélzott időpont, valójában a pontos dátum platformonként változik, s leghamarabb az xboxosok örülhetnek.
1304853600

Előzetesen a Dungeon Siege 3 kooperatív

A Square Enix és az Obsidian okosan építették fel a Dungeon Siege 3 videobemutatóit: először láttunk előzeteseket a különböző karakterekről, most pedig láthatjuk őket együtt: ilyen lesz a játék legnagyobb ütőkártyájának szánt négyfős kooperatív üzemmód.
1303905600

Leépítések várhatók az Obsidiannál

Az Obsidian az elmúlt egy évben három játékon dolgozott, most azonban látszólag pihenőre rendezkedik be: az elmúlt napokban több munkatársat is elbocsátottak a cégtől, ráadásul nem sejtet túl sok jót, hogy több olyan kolléga is akad közöttük, aki valamilyen magasabb pozíciót töltött be a csapatnál.
1303461600

Dungeon Siege 3 - bemutatkozik Anjali

A Square Enix és az Obsidian Entertainment jól eljátszadozik a Dungeon Siege 3 csúsztatgatásával, de így legalább van idejük szépen sorban bemutatni minden karaktert még a megjelenés előtt. A mostani előzetesben a misztikus lény, Anjali titkai derülnek fel a kíváncsi szemek előtt.
1303286746

Square Enix: a Dungeon Siege jó lehetőség volt

Úgy tűnik, hogy eléggé nagy lyuk táton az akció-szerepjátékok piacán. Konkrétan akkora, hogy a Square Enix számára bőven megérte felvásárolni az egész franchise-t, felbérelni egy új fejlesztőcsapatot, és az egészet átültetni a konzolokra is. A végeredmény minősége pedig hamarosan kiderül.
1302259020

Késik egy keveset a Dungeon Siege III

A Square Enix bejelentette, hogy a tervezettnél valamivel később kerül csak boltokba a Dungeon Siege harmadik része. A csúszás nem vészes, mindössze durván két hétről van szó, de azért a kiadó kiengesztelt bennünket az első részletekkel, amelyek a kooperatív módot taglalják.