Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a The Phantom Pain előzményeit meséli el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, taktikai

PC-re is jöhet a Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Noha a Konami még nem erősítette meg hivatalosan, egy brit üzletnél már előrendelhető a Metal Gear Solid: Ground Zeroes számítógépes változata. Korábban a konzolos verziókról hallottunk, de a windowsos megjelenésre is sokan tippeltek, miután az első demót PC-n mutatták be.

Bázisépítés a Metal Gear Solid: Ground Zeroesban

A Metal Gear Solid: Peace Walker után szabadon, a Ground Zeroesban is jókora szerepet szánnak a fejlesztők a bázisunknak, amit a játék során építgethetünk és szabadon bejárhatunk majd, miközben a fegyverek fejlesztéséről gondoskodunk - mindent most már akár okostelefonokról is.

Napszakváltozás az új Metal Gear Solidban

Információmorzsák érkeztek a Metal Gear Solid: Ground Zeroes kapcsán - kevés játék van, ahol ennyire örülünk ennek! Kojima az Eurogamernek árulta el, hogy az új részben változnak majd a napszakok is; nappal egészen új oldaláról ismerhetjük majd meg a terepet, mint éjjel.

MGS: Ground Zeroes - bővített játékmenet

Hideo Kojima a múlt héten jelentette be a Metal Gear Solid: Ground Zeroest, mely kitapossa az utat a Metal Gear Solid 5 előtt. A rövidített, 10 perces trailert már tegnap megnézhettétek, ám a további játékmeneti pillanatokat akkor nélkülöznünk kellett. Pont a lényegről maradtunk le!

Metal Gear Solid: Ground Zeroes - itt az első trailer

Korábban már levetítették a Metal Gear Solid: Ground Zeroes első mozgóképét, most pedig végre mi is megleshetjük annak egy csonkított változatát: a PAX apropóján a Konami feltöltötte a YouTube-ra a látnivalót, ezen felül néhány kulcsfontosságú információt is megosztott a játékkal kapcsolatban.

Bemutatkozik a Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Kojima megígérte, és tessék: jön az új Metal Gear Solid, a Ground Zeroes ráadásul a korábbi pletykáknak megfelelően nyílt világú játék lesz, és a FOX engine-re épül majd. Egyelőre csak teaser képeink vannak belőle, de néhányan már gameplay demót is láttak belőle - brutális lesz!

Mozifilm készül a Metal Gear Solid alapján

A minap rendezték meg a Metal Gear huszonötödik születésnapját ünneplő eseményt, aminek apropóján több bejelentéssel is készült a Konami és persze a sorozat atyja, Hideo Kojima. Az egyik legfontosabb hír az volt: a Columbia Pictures mozifilmet készít a patinás széria alapján.

Project Ogre = Metal Gear Solid 5?

Hiába beszél Hideo Kojima skizofrén módon két különböző projektről, a Project Ogre valójában a Metal Gear Solid ötödik részét takarja. A pletykák szerint a mester a Comic-Conon, zárt ajtók mögött mutatta be a játékot, innen szivárgott ki egy kép, ami állítólag leleplezi az összefüggést.

Már biztos: jön a Metal Gear Solid 5

Hideo Kojima egy interjúban jelentette ki először kereken: készül a Metal Gear Solid ötödik része. Immár tudjuk, hogy a folytatásban biztosan visszatér Solid Snake, a játék pedig a készítők saját fejlesztésű motorjára, a Fox Engine-re épül majd. Tűkön ülve várjuk az első részleteket!

E3 2012: Kojima szerint a jövő a közösségi játékoké

Különbözős szociális elemek minden Metal Gear játékban megtalálhatóak lesznek, állítja Hideo Kojima. A CVG-nek adott interjújában kifejtette, hogy a közösségi és hardcore játékok idővel egyesülnek és fokozzák az élményt. Kiderült az is, hogy milyen platformokon fut a Fox Engine.