UFC 2009: Undisputed

Izgalmas és igen látványos verekedős játék a THQ-től kizárólag Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra, valamint mobiltelefonokra.
Típus: Boksz Szimulátor, Box, Bunyó, Verekedõs

UFC 2009: Undisputed

Ultimate Fighting Championship. Amerikai mixed martial arts küzdősportszövetség, mely a '90-es évek elején a „There are no rules!” jelmondattal kezdte meg működését. Olyan kemény harcosok gyűjtőhelye, akiket mindössze annyira sikerült szabályozni, hogy megtiltották nekik a fojtogatást, a másik szájába való belenyúlást, a szemkinyomást, és a fejtaposást. Ezen kívül nagyjából minden megengedett ahhoz, hogy ájultra verjék egymást a szorítóban!

A hét játékai - értékelések és érdekességek

Befutottak az első komoly értékelések a hét legjobban várt játékairól, az UFC 2009-ről, a Terminator Salvationről, a Punch-Outról és a Bionic Commandoról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, a napokban érkezik ugyanis a Bionic Commando, a Terminator Salvation, az UFC 2009 és az új Punch-Out!! is.

Megérkezett a UFC 2009: Undisputed demója

Hosszas várakozás után végre kipróbálhatják a rajongók a UFC 2009: Undisputed-ot: a demót mind a PlayStation 3-, mind az Xbox 360-tulajok letölthetik.

UFC 2009 Undisputed videótrió, demó holnapután

Három, frissen megjelent videónak köszönhetően még mélyebb betekintést nyerhetünk a május 19-én megjelenő UFC 2009-be. A demó azért közelebb van!

A szokásos hétfő esti nagy galériamánia

Hétfő este mindig bepótoljuk a hétvégéről elmaradt képeket. A mai felhozatal kemény, van ArmA2, Bioshock 2, Mafia 2, Mars, Saboteur, meg minden jó!

UFC 2009: Undisputed információk látnivalókkal

A tegnapi Fight Night Round 4 hír után most újabb, szintén bunyós játékról, a UFC 2009: Undisputed-ről gyűlt össze egy kisebb információcsokor.

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

GDC 2009: A második adag videó

Megérkezett a második adag videó is, olyan nevekkel, mint az Atlantica Online, RUSE, Ninja Gaiden Sigma 2, WWE Legends of Wrestlemania, UFC 2009 stb.

Friss screenshotok, hogy jól indujon a hétvége

Call of Duty, Demigod, Diablo, Terminator, The Lord of the Rings, UFC, Virtua Tennis - a legjobb címekkel indul a hétvége! Jó nézelődést!