Broken Sword: Shadows of Templars

Készül a Broken Sword című kalandjátéksorozat konzolos változata, mely Wii-re és DS-re fog elkészülni.
Típus: Kalandjáték

Csak ma ingyenes az első Broken Sword

Nem árt sietniük mindazon kalandjáték rajongóknak, akiknek még mond valamit a Broken Sword neve. Bizony, a Revolution Software aranybecsű klasszikusáról van szó. Október elsejéig mindenki ráteheti a játékra a mancsát a Good Old Games oldalán, méghozzá a Windows 7-en is elfutó, rendezői változatról van szó.

Megvannak az idei BAFTA-díjátadó jelöltjei

Idén is megrendezésre kerül a brit filmakadémia díjátadója, ahol jó szokásukhoz híven nem csak a legjobb filmeket, hanem a játékokat is díjazzák a szakértők.

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Sűrű tavaszt ígér a Ubisoft megjelenések terén

A Ubisoft márciusra több várva-várt cím kiadásával készül, így többek között a hónap végén érkezik az I Am Alive is, amely a kiadó egyik legfrissebb alkotása.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

Broken Sword - jönnek a konzolos változatok

Bár a hivatalos bejelentés egyelőre nem történt meg, jó esély van arra, hogy Nintendo Wii-n és DS-en is bemutatkozhat a méltán népszerű Broken Sword széria.