Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
1289914209

Gears of War játék készül a Kinectre?

Habár még csak pletyka szintjén létezik a dolog, de mindenesetre felmerült, hogy a Microsoft egyszer s mindenkorra le akar számolni azzal a nézettel, hogy a Kinect csak egy újabb casual játékszer. S mi lenne erre alkalmasabb egy új Gears of War játéknál?
1286794044

Kórházba került a Gears of War zeneszerzője

Habár nem túl vidám történet, kötelességünk beszámolni a játékvilágban történt szomorúbb eseményekről is. A legutóbbi ilyen a Gears of War zeneszerzőjének kórházba és ezzel együtt lélegeztetőgépre kerülése. Kevin Riepl állapota egyelőre eléggé súlyos.
1286724541

Dedikált szerverek a Gears of War 3 multiban

Cliff Bleszinski, az Epic elsőszámú megmondóembere és a Gears of War direktora elárulta, hogy a Gears 2 sokszor lagos többjátékos üzemmódjára a harmadikban komoly válasszal készülnek. Jönnek a dedikált szerverek, a késleltetések pedig - reméljük - mennek.
1286605614

Gears of War 3 - videón a brutális multiplayer

Új kivégző-mozdulatokkal megspékelt gameplay jelenetekkel szolgálhatunk a reggeli bundáskenyér mellé, vérből és hulló végtagokból ezúttal sem lesz hiány. Az Epic a hét elején rántotta le a leplet a többjátékos üzemmód finomságairól, most pedig végre mozgásban is láthatjuk.
1286549747

Gears of War 3 - jövőre indul a bétateszt

Jókora csúszást kénytelenek elszenvedni a Gears of War rajongók, az Epic és a Microsoft nemrég bejelentette ugyanis, hogy üzleti okokból áttolták őszre a harmadik rész megjelenését. Legyünk pozitívak, mert ennek is van jó oldala: a felszabadult időnek hála lesz multiplayer bétateszt.
1286015604

Legalább 5 hónapot késik a Gears of War 3

Sajnos egy rossz hírrel számolhatnak a hétvégén a Gears of War rajongók. Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem készül el 2011 áprilisára a sorozat harmadik része, a Microsoft szerint csak jövő év őszen térhetnek vissza Marcus Fenixék némi Locust-gyilok ürügyén.
1285826400

Bulletstorm - van még tartalék a konzolokban

Sokan úgy gondolják, hogy az Xbox 360 és a PlayStation 3 kezdi elérni a maximumot, már ami a kihozható grafikai színvonalat illeti. Az Epic és a People Can Fly erre szeretnének rácáfolni, szerintük ugyanis a Gears 3 és a Bulletstorm is tovább tágítja a lehetőségeket.
1283785805

150 ezret jótékonykodott össze a Gears of War

Mindezt dollárban természetesen. A pénzt a Gears-rajongók gyűjötték össze virtuális, vagy valódi pólók vásárlásával, s végül a Penny Arcade jótékonysági szervezetéhez, a Child's Playhez került. A játékosok ezzel eldöntötték az utolsó Carmine testvér sorsát is.
1280164920

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!
1279735920

Te is beleszólhatsz a Gears of War 3 sztorijába

Meghaljon Carmine a játék végén, vagy sem? A kérdés adott, a játékosok jótékonysági akcióval egybekötött pólóvásárlással tudnak szavazni szerencsétlen sorsáról.