STALKER 2

A nagysikerű STALKER folytatása, amelyben ismét visszatérhetünk a rettegett Zónába.
Típus: FPS

Előzetesen a S.T.A.L.K.E.R. 2

Az ukrán GSC Game World egy ideje már bejelentette a S.T.A.L.K.E.R. folytatását, arról azonban csak hébe-hóba szállingózott valami infó vagy látnivaló. Most egy nagy lépést tettünk a nyilvánosság felé, megérkezett az első előzetes.

Megérkezett az első S.T.A.L.K.E.R. 2 screenshot

Rég nem hallottunk már az új S.T.A.L.K.E.R. felől, és noha a csend megtört, sokkal okosabbak így sem lettünk. Mindössze egy kép nyújt most támpontot, melyet a készítők kommentár nélkül tettek közzé Twitteren.

Életjelet adott magáról a S.T.A.L.K.E.R. 2

Hiába jelentették be tavaly újra a S.T.A.L.K.E.R. folytatását, az ukrán GSC Game World azóta sem mutatott semmi érdemit a kiéhezett rajongóknak. Tegnap aztán frissült a játék hivatalos oldala, ráadásul elindult a Twitter-oldala is.

Még csak papíron létezik a S.T.A.L.K.E.R. 2

A múlt héten bejelentett S.T.A.L.K.E.R. 2 még csak designdokumentumokban létezik, ám a GSC Game World nem véletlenül leplezte le ilyen korán a posztapokaliptikus shootert. A felhajtásra alapozva keresnek kiadót.

S.T.A.L.K.E.R. 2 újra bejelentve, 2021-ben jön

Az ukrán GSC Game World folytatja a S.T.A.L.K.E.R.-sorozatot, a hivatalos weboldal már éles, bár konkrét infók még nem ismertek. A logó alatti dátum alapján legalább három évet kell várnunk a S.T.A.L.K.E.R. 2-re.

A GSC kiáll a S.T.A.L.K.E.R. frencsájzért

Miután az év végén váratlanul feltámadt hamvaiból a S.T.A.L.K.E.R.-sorozat fejlesztője, a GSC Game World, az ukránok kötik az ebet a karóhoz, mindenáron megvédik a szellemi terméküket.

Nem is a S.T.A.L.K.E.R. van a bitComposernél

Tegnap kicsit korán örültünk, bár tegyük hozzá, nem a mi hibánk. Úgy tűnik, hogy a bitComposer csúnyán átrázott mindenkit, és nem is a S.T.A.L.K.E.R-jogokat szerezte meg, csak majdnem. Egyelőre nincs tiszta válasz.

A bitComposernél vannak a S.T.A.L.K.E.R.-jogok

Örömhírrel szolgálhatunk a S.T.A.L.K.E.R.-rajongóknak. Ha már úgy vélekedtél, hogy soha nem készül új rész a népszerű posztapokaliptikus címhez, akkor nagyon tévedsz. A bitComposer szerezte meg a játékos jogokat.

A Bethesda veszi át a S.T.A.L.K.E.R.-t?

Ütős pletyka látott napvilágot a minap, noha az érintettek nagyban tagadnak egyelőre. Az a blogger, aki annak idején a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztésének leállítását is megszellőztette, most arról számolt be, hogy a Bethesda vette át a játéksorozat jogait. Mi lesz ebből?

E3 2012: Új stúdiót csinál az ex-STALKER brigád

Habár hivatalosan még nem erősítették meg, minden jel arra mutat, hogy a GSC GameWorld munaktársai újra összeállnak, és egy másik stúdiót alapítanak. Az új brigád neve Union Studio lehet, és már ki is szivárgott az első kép az általuk készített shooterből.