Monster Hunter Freedom Unite

A Monster Hunter Freedom második részének felújított változata sok-sok új szörnnyel és küldetéssel.
1347451200

Paul W.S. Anderson Monster Hunter-filmet csinálna

Magyarországon holnap kerül mozikba az új Resident Evil-mozi, a rendező, Paul W.S. Anderson pedig a Retribution premierje kapcsán adott interjút a Cinema Todaynek. Elárulta, most éppen a Monster Hunterrel szemezik, aminek a filmváltozata már tervezés alatt áll. Örülnénk neki?
1327906800

Idén jöhet a vitás Monster Hunter

A PlayStation Vita eladásai a Sony szerint sem mennek túl jól. Ennek azonban Japánban egyetlen oka van: nincs a gépre Monster Hunter-játék, ha lenne, akkor hatalmas siker lett volna. Éppen ezért biztosított mindenkit a Sony, hogy még idén lesz, és akkor minden rendbe jön.
1300094509

A játékipart is megrengette a japán földrengés

A pénteki Japánban történt földrengés és szökőár a játékipart is menetrend-változtatásokra, illetve jótékonysági akciókra sarkallta: a szigetországban több online játékszolgáltatás leállt, bizonyos megjelenések csúszni fognak, és a játékbemutató rendezvényeket is később fogják megtartani.
1291382364

Megvannak a PlayStation Awards nyertesei

A Sony japán részlege évről-évre jutalomban részesíti azokat a játékokat, amelyek a legnépszerűbbek voltak a szigetországban. Idén a Final Fantasy XIII-nak jutott a legnagyobb megtiszteltetés, elvégre csak belőle kelt el több mint egymillió példány. A nyertesek listájáért erre fáradjatok!
1287132442

Digitális kézikönyvekkel erősít a Sony

Japánban indította útjára a Sony a PlayView for Games nevű újdonságot, amely tulajdonképpen egy digitális kézikönyv annak minden előnyével és hátrányával együtt. Míg a PSP-n játszol, a PS3-on nézegetheted az útmutatót - a Monster Hunter Freedom Unite kapott elsőként a PlayView e-bookot.
1247868000

Monster Hunter Freedom Unite

Az őserdő csendes és nyugodt. Túlontúl nyugodt. Az erdő párás levegőjének fátylán át halványan dereng a telihold fénye. Érzed, valami itt nem stimmel. Egy hatalmas árny suhan el feletted csendesen, szíved egyre hevesebben ver, ahogy a félelemmel vegyes izgalom adrenalint pumpál az ereidbe.
1247578200

Monster Hunter Gathering Hall nyílt Londonban

Július harmadikán megnyitotta kapuit a Londoni Gathering Hall. A Monster Hunterből ismert gyülekezőhely, immáron valóssággá vált.
1247139660

A Monster Hunter újabb része túl a 3,5 millión

A Capcom sikerszériájának legfrissebb darabja, óriási sikernek örvend az egész világon. 2008 márciusi megjelenése óta 3,6 millió darabot értékesítettek belőle.
1246785600

Ingyenes kiegészítőt kapott az új Monster Hunter

A Monster Hunter Freedom Unite ugyan csak a második PSP-s Monster Hunter felturbózott változata, mégis úgy tűnik, nagyobb támogatottságot kap a készítőktől.
1245835560

A héten megjelenő játékok és filmpremierek

Kicsit megkésve közöljük a heti megjelenési listát, azonban semmilyen esetben sem hagynánk ki, annyira jónak tűnik a következő napok felhozatala.