World of Warcraft: Cataclysm MAC, PC

A World of Warcraft harmadik kiegészítője, amelyben egész Azeroth megváltozik... örökre.
1317315600

BlizzCon 2011: Fellép a Foo Fighters

Éppen csak tegnap számoltunk be arról, hogy milyen bejelentések várhatóak az idei BlizzCon alkalmával, máris érkezett egy e-mail kedvenc blizzardos PR-esünktől, Christian Beertől, amiben a bejelentésekre ugyan nem tér ki, arra viszont igen, hogy melyik együttes fogja zárni a kétnapos showt.
1317229200

BlizzCon 2011: Bejelenthetik a következő MMO-t?

Sok elemző foglalkozik mostanában a témával, hogy vajon mit, vagy mit nem jelent be a Blizzard a pár hét múlva induló saját, BlizzCon konferenciáján. A legújabb elemzői vélemény szerint a cég bemutathatja az újgenerációs MMO-játékát, hogy kontrázzon a Star Wars: The Old Republicra.
1316080803

PayPallel is fizethetünk majd a Battle.neten

Hiánypótló fizetési konstrukcióval bővíti a Blizzard az online játszóterét. A PayPallen keresztül történő tranzakciókat elsőként a Diablo 3-ban indíthatjuk meg, így sokkal könnyebbé válik majd az online vásárlási rendszer. A várva-várt akció-RPG-ben nagy hangsúly lesz az aukciókon.
1315584000

Hat Blizzard-játék jöhet a következő három évben

Az Activision Blizzard legalább hat Blizzard-játékkal számol az elkövetkezendő három évre, ami szokatlan fejlesztési tempót követelhet meg a népszerű fejlesztőcsapattól, ha a kiadó ragaszkodik az ütemtervhez. 2014-ig befejeződhet a StarCraft II, kiegészítőt kaphat a Diablo III és két adalék érkezhet a WoW-hoz.
1314723600

Blizzard: meg tudjuk tartani a WoW-előfizetőket

Idén először láthattunk egy némileg nagyobb esést a World of Warcraft évek óta folyamatosan növekvő előfizetői bázisában. A Blizzard szerint azonban semmi gond: az új trial rendszer máris nagyon sikeres, ráadásul új piacokon is elindulnak még ebben az évben, ami további növekedést hozhat.
1312802254

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
1312455600

Várakozásokon felül teljesített az Activision

Megérkezett az Activision pénzügyi helyzetjelentése is, az óriáskiadó várakozásokon felül teljesített, aminek hatására a részvényárak is emelkedtek. A vállalat legsikeresebb játéka megint a Call of Duty volt, s bár a World of Warcraft előfizetői bázisa csökkent, bevételt hozott bőven.
1309338010

A huszadik szintig ingyenes a World of Warcraft

A Blizzard a minap bejelentette a World of Warcraft Starter Editiont, mely lényegében a világ legnépszerűbb MMO-jának free-to-play kivetülése, azaz, ha megelégszel azzal, hogy a 20. szintig játszol, akkor nem kell egy cent havidíjat sem fizetni érte. Nincs jobb alkalom arra, hogy kipróbáld.
1309010400

GC 2011: Jön a Blizzard is

A Blizzard az utóbbi években már látványosan távol marad az E3-tól, s ehelyett inkább az olyan saját eseményekre épít, mint a BlizzCon és a Blizzard Worldwide Invitational. A németországi GamesComot azonban eddig sem hagyták cserben, s szerencsére idén sem fogják.
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.