Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

A tavalyi év játéka címmel kitüntett Kotor második része inmáron XBOX-on hódít!

Comic-Con 2009: Új Star Wars játék a rendezvényen?

22-én kerül megrendezésre San Diego városában a Comic-con, ahol a LucasArts egy vadi új Star Wars játékot fog bejelenteni, sokak nagy örömére.

Rekord bevétellel zárt a 20th Century Fox

Parádés haszonnal zárta az évet a 20th Century Fox. A filmgyár nem kevesebb, mint 3 milliárd dollár tiszta bevételt könyvelhetett el az év végi bevallásban.

Harminc éves a Csillagok Háborúja

A Star Wars rajongói számára különleges jelentőséggel bír az előttünk álló év, hiszen idén ünnepelhetjük kedvenc űreposzunk születésének harmincadik évfordulóját.

GC 2006: A Star Wars jövője

A Wall Street Journal jólértesült munkatársa a Star Wars-ról folytatott beszélgetésünk közben figyelmetlenségében jól elszólta magát.

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords Teszt

Egy űrhajó sodródik az űrben, jobb oldalán súlyos sérülésekkel, ez magyarázza azt az előre kiszámíthatatlan útvonalat, amin közlekedik. Egyre fenyegetőbb a veszély, egy meteormező közeledik és nagyon úgy néz ki, hogy nincsen aki vagy ami megmentse őket. Kiket is? Hiszen a legénység nagy része halott vagy haldoklik, valaki nagyon csúnyán elbánt velük és nem mutatott könyörületet. Csak egy régi, rozsdás T3-as sorozatszámú astrodroid van, aki még megmentheti az Ebon Hawk-ot, azt a hajót, ami már oly sokat megélt, sokat látott, ez lenne az utolsó útja? Rövidesen kiderül...