Far Cry 3 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ubisoft népszerű sorozatának folytatása, amelyen a kanadai Ubisoft Montreal szorgoskodott.
Típus: FPS

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Valentin-nap egy marhaság, de ha mégis meg szeretnénk lovagolni, akad majd egy-két olyan játék, ami aznap jelenik meg, és kiváló időtöltést nyújthat az ünnep apropóján...

Z-Day - zombis modot kap a Far Cry 3

Izgalmas mod készül a Far Cry harmadik részéhez, a Z-Dayben természetesen a zombiinvázió kapja majd a főszerepet. Oké, a cím tényleg gázos, de ezt majd úgyis cserélik a végleges verzió megjelenésekor.

Jön a Far Cry Classic is

Befutott a Far Cry: The Wild Expedition formális bejelentése, és a Ubisoft sajtóközleményéből az is kiderül, hogy a csomagban szereplő Far Cry valójában egy felturbózott, HD-változat lesz.

Úton a Far Cry: The Wild Expedition

Mielőtt valaki félreértené, ez még nem a Far Cry folytatása, a Ubisoft így nevezte el azt a gyűjteményes kiadást, amelyik az összes eddig megjelent epizódot tartalmazni fogja. Februárban érkezik.

Next-gen konzolokra is jön a Rayman Legends

A Ubisoft a next-gen konzolokra is kiadja a Rayman legújabb részét, bár ez nem meglepő, hiszen a játék eddig nem igazán hozta a várt eladási számokat. A kiadó aktuális üzleti évének első fele veszteséges volt.

Íme, a Golden Joystick Awards 2013 győztesei

Pénteken tartották meg a harmincegyedik Golden Joystick Awards díjátadót, ahol a játékosok dönthettek különböző kategóriákban arról, hogy melyek legyenek az elmúlt év legjobb játékai.

A zeneszerző szerint már készül a Far Cry 4

Életjeleket kaptunk a Far Cry 4 felől. Nem lepődtünk meg, a Ubisoft már korábban utalt rá, hogy lesz folytatás. Ha hihetünk Cliff Martineznek, akkor a fejlesztés már aktív szakaszban van. Örvendjünk!

Ingyen Far Cry 3 a PlayStation Plus-tagoknak

Most, hogy tudjuk, hogy Xbox Live-on a Rainbow Six: Vegas jár ingyen a Gold-előfizetőknek, nézzük a másik oldalt is: a Sony bejelentette az európai PlayStation Plus-előfizetőknek kínált ajándékokat októberre.

Far Cry 4 - részletek hamarosan

A Ubisoft marketingese szerint a Far Cry 3 meggyőzte a kiadót: biztosan folytatódik a Far Cry-sorozat, hamarosan pedig többet is elárulnak róla. Tapsvihar, konfetti és hip, hip, hurrá!

Feltörték a Ubisoft honlapját

A Ubisoft bejelentette, hogy a közelmúltban illetéktelen törtek be az egyik weboldalukon keresztül az online adatbázisokba. A hackerek a felhasználók adataihoz is hozzáférhettek, így ajánlott megváltoztatni a jelszavunkat.