Dragon Age: Origins - Awakening

A hazánkban Vérvonalak címmel kapható Dragon Age: Origins első teljes értékű kiegészítőlemeze, rengeteg új kalanddal és érdekességgel.
1432470780

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.
1415804417

Sétálj egyet a BioWare irodájában!

Hacsak virtuálisan is, de most bárki tehet egy sétát a BioWare Edmonton irodájában a Google Maps segítségével, ahol olyan címek készültek, mint a Mass Effect- és a Dragon Age-játékok.
1407499239

Casey Hudson kilépett a BioWare-től

A Mass Effect producere, Casey Hudson 16 év után otthagyta a BioWare-t. A hivatalos nyilatkozat alapján most egy új szakasz kezdődik a pályafutásában, a csapat szerint ez "nem a vég, hanem egy új kezdet".
1377784800

Bemutatkozik a Dragon Age Keep

Úgy néz ki, a BioWare megtalálta a módját, hogyan lehetne átcipelni a mentéseinket a jelenlegi generációs gépekről a next-genekre: a Dragon Age Keep keretein belül kell majd beállítanunk mindent.
1374757223

Korai concepteken a Mass Effect és a Dragon Age

A BioWare dizájnere, Matt Rhodes megosztott velünk pár korai koncepciós rajzot a Mass Effectről és a Dragon Age-ről, melyek sokat változtak az idők folyamán, mire a végleges játékokba bekerültek.
1340112171

Single módra vált a Dragon Age: Legends

A BioWare böngészőalapú, free-to-play szerepjátéka a Dragon Age 2 megjelenése kapcsán landolt a Facebookon és a Google+-on. A cím azonban letölthető formában, ingyenesen elérhető lett azok számára, akik ódzkodnak a közösségi élménytől. Mi ennek az oka? Rögtön elmondjuk!
1328617800

DVD-n is megjelenik a Dragon Age: Redemption

Felicia Dayt szeretjük, mert olyan kis aranyos, meg mosolygós, meg minden ilyesmi. Ennek ellenére a vele forgatott, hatrészes Dragon Age minisorozat nem volt a legnagyobb siker, aminek az a legfőbb oka, hogy nem is volt valami jó. De a biztonság kedvéért azért megjelenik DVD-re is.
1328200226

Részletek a Dragon Age animációs filmről

Nem róhatjuk fel az EA-nek azt, hogy nem használja ki a Dragon Age brandben rejlő lehetőségeket. Nézzük csak: van ugye a játék, társasjáték, könyv, képregény, minisorozat, s most egy animációs film meséli el a játék világában játszódó új kalandot, a Dawn of the Seekert.
1324468854

BioWare: az új Dragon Age kiüti a Skyrimet

A Wired magazin interjút készített Ray Muzykával, a BioWare fejesével, melyben jóízűen elcsevegtek a következő Dragon Age-ről. Ebből kiderül, hogy a kanadai brigád tervei között az szerepel, hogy elorozza a műfaj többi követőitől a sikert, beleértve a Skyrimet is.
1322668800

Masszív Dragon Age- és Dead Space-pletykák

A Kotaku egy komolyabb adag, állítólag az Electronic Artstól kiszivárgott pletykával támadta be az internetet a mai napon. Ezek szerint komolyabb bővülések és változások állhatnak be a cég két nagy címében. A Dragon Age például többjátékos résszel bővülhet.