Assassin's Creed: Brotherhood PC, PS3, X360

Ezio visszatér, s saját testvériségével a templomosok központjában, Rómában akar lecsapni az ellenségre. A sorozat történetében először most kapunk többjátékos módot is.
1444028220

Ők is játszanak majd az Assassin's Creed-filmben

Most, hogy elkezdődött a forgatás, folyamatosan csorognak az információk az Assassin's Creed-filmmel kapcsolatban. Ezúttal a színészgárda bővüléséről számolhatunk be nektek.
1442239860

Assassin's Creed-film - képek a forgatásról

Elkezdődött az Assassin's Creed-film forgatása, egy környéken élő pedig lőtt is néhány képet a díszletről, a kaszkadőrökről és a statisztákról. Fassbender még nem került elő.
1442052058

Elstartolt az Assassin’s Creed Council oldal

A Ubisoft új közösségi weboldalt indított Assassin’s Creed Council néven, ahol a rajongók exkluzív kulisszatitkokkal gazdagodhatnak, cseveghetnek egymással, és a legaktívabb tagok még jutalomban is részesülnek.
1441717245

Ezek a régi Ubisoft-játékok jöhetnek Xbox One-ra

A Ubisoft az elsők között támogatta a Microsoft tervét, miszerint a korábbi Xbox 360-as címeket Xbox One-on is játszhatóvá teszik. A franciák most a rajongókat kérdezik, hogy milyen címekkel szeretnének játszani.
1440702060

Assassin's Creed-film - az első kép Fassbenderről

Végre! Megérkezett az első hivatalos kép az Assassin's Creed-filmről, amit a jövő héten kezdenek el forgatni. A fotón a főszereplő Michael Fassbender látható, méghozzá assassinnek beöltözve.
1433607708

Íme, az első promókép az Assassin's Creed-filmből

Az Assassin's Creed-film megjelenéséig még nagyon sokat kell aludni, mivel csak majd jövő karácsonykor válthatjuk meg rá a jegyet. Hangulatfokozóként azonban most befutott az első promókép.
1424019634

Marion Cotillard az Assassin's Creed-film fedélzetén

Minden jel szerint az Oscar-díjas színésznő, Marion Cotillard is játszani fog Michael Fassbender mellett az Assassin's Creed-mozifilmben. Ráadásul lapértesülések szerint több film is várható a videojáték alapján.
1423912920

Mi az az Assassin's Creed: Golden Age?

Tegnap egy emberként hördült fel az internet, mikor kiderült, a Ubisoft egy Assassin's Creed: Golden Age című projekten dolgozik. Azóta megtudtuk, hogy az elnevezés nem egy új játékot takar.
1420549980

Dátumot kapott az Assassin's Creed-film

A korábbi híreknek megfelelően tényleg 2016-ra csúszik az Assassin's Creed-film bemutatója, ráadásul a most megjelent dátumok szerint csak a jövő végén válthatunk jegyet az adaptációra.
1414751450

Jelentkezz az Assassin's Creed cosplay versenyre!

Ha szereted az Assassin’s Creed-sorozatot és némi alkotókedv is szorult beléd, akkor a PlayON cosplay versenyét neked találták ki: értékes nyereményekért saját jelmezt kell készítened. Jelentkezési határidő: a mai nap!