Star Fox 64 3D 3DS

Star Fox visszatér! Az új 3DS-exkluzív játék a N64-es epizód háromdimenziós feldolgozása lesz.

Star Fox-versenyjátékon dolgozik a Nintendo?

Internetszerte arról lehet hallani, hogy a Nintendo új Star Fox-játékon dolgozik, ami az első pletykák szerint egy versenyzős mellékág lesz, méghozzá a Metroid Prime-trilógia fejlesztőitől.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a szeptember, végre vannak játékmegjelenések - most nem csak úgy mondjuk, tényleg vannak. A listán több nagyobb cím is felvonul, érkezik a Dead Island, jön a Resistance várva-várt harmadik része, kapunk új Warhammer 40.000-játékot és visszatér a Star Fox is.

GC 2011: Végleges dátumot kapott az új Zelda

A Nintendo frissítette a megjelenési listáját, pontosította az ősz folyamán érkező címek dátumait, illetve hozzácsapott egy-két újat is. Az új Zelda novemberben érkezik, de karácsonyra lesz még Mario, jövőre pedig a Pandora's Towerrel és a Last Story-val is játszhatunk.

Szeptemberben jön a 3DS-es Star Fox

A Nintendo megerősítette a Star Fox 64 3DS-es feldolgozásának megjelenési dátumát - legalábbis Amerikában, de simán benne van a pakliban, hogy nekünk sem kell többet várnunk az N64-es klasszikus felújított változatára. A játék szeptemberben jön, természetesen több extrát is kínál majd.

E3 2011: A 3DS friss játékfelhozatala

A Nintendo tegnap learatta a babérokat az új konzoljával, de emellett a 3DS-ről sem feledkeztek meg Miyamotoék. Sorra vesszünk az újonnan bejelentett címeket, illetve egy-egy videó formájában mozgás közben is szemrevételezzük. Mario, Luigi is visszatér, a third-party címekről már nem is beszélve.

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.

E3 2010: Az első Nintedo 3DS-játékok listája

A Nintendo közzétette az első 3DS-játékok listáját: a szokásos Nintendo-játékok mellett számos külsős fejlesztésű cím is érkezni fog az új kézikonzolra.