Tony Hawk: Shred , PS3, X360

Folytatódik Tony Hawk nevével fémjelzett széria az előző rész, a Ride hagyományain. Elő a gördeszka-kontrollereket!
1290070822

Óriási lebőgések voltak a múlt hónapban

Nem véletlen, hogy a vártnál kisebb mértékben nőttek az amerikai játékeladások, elemzők szerint egy sor húzócímnek vélt program hasalt el a kasszáknál októberben. Többek között lebőgtek a legújabb Nintendo-exkluzív címek, az új Tony Hawk-részből pedig nevetséges 3 ezer példány kelt el!
1287997342

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?
1281867261

Az első Tony Hawk: Shred mozgókép

Az Activision nem sokáig pihenteti minden idők egyik legnagyobb deszkásával, Sólyom Antal nevével fémjelzett frencsájzt, az E3-as bejelentést követően eddig kellett kibírnunk videó nélkül. A Shred kompatibilis lesz a drága pénzért megvett Ride gördeszka-kontrollerekkel is.
1271873040

Tony Hawk kikotyogta az új játéka címét

Azt tudtuk, hogy lesz új Tony Hawk-játék, azt is, hogy a tavaly bemutatkozott gördeszka-kontrollert fogja használni, de a részletekről erősen hallgatnak az Activisionnél.
1264274280

Már készül a következő Tony Hawk-játék

Bár a Tony Hawk: Ride csúnyán leszerepelt, a gördeszkás és az Activision is meg van róla győződve, hogy az új deszka-kontroller jelenti a sorozat számára a jövőt.
1260868440

A jövőben is támogatott lesz a deszka-kontroller

Tony Hawk magabiztosnak látszik, nem elég, hogy megkérdőjelezte a Ride-kritikák hitelességét, abban is szentül hisz, hogy az új kontroller jelenti a sorozat jövőjét.