Ratchet & Clank: All 4 One PS3

Folytatódik a Ratchet & Clank: az új részben akár négyen is nyomulhatunk együtt, kooperatív módban. Harcra fel!
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1300539600

Insomniac: növelni kell a közönséget

Egyre több fejlesztőcsapat kénytelen szembenézni a szomorú ténnyel, hogy manapság már csak a legjobb tripla-A kategóriás játékok tudnak profitot termelni, és ezáltal valami extra bevételt hozni a fejlesztési költségek megtérülésén felül. Az Insomniac vezére szerint szélesebb közönségre van szükség.
1300122296

Webes és mobilos játékok felé nyit az Insomniac

Nagy fába vágta a fejszéjét a Resistance és a Ratchet & Clank játékokért felelős fejlesztő. Insomniac Click néven új részleget hoztak létre, mely a webes és mobilos játékok készítésére kötelezte el magát. Céljuk, hogy sokkal mélyebb és bonyolultabb címeket hozzanak létre a közösségi hálózatokon.
1294679902

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!
1282207686

GC 2010: Ratchet & Clank: All 4 One co-op móka

A Sony a GameComon jelentette be az új Ratchet & Clank játékot, melynek legnagyobb erőssége a co-op mód lesz, mellyel akár négyen is játszhatunk egyidejűleg. A játék nem áll meg: társaink bármikor becsatlakozhatnak a menet során.
1282071052

GC 2010: Új Ratchet & Clanket fejleszt az Insomniac

Ahogy arra korábban utalt, az Insomniac Games bemutatta a legújabb játékait a kölni GamesComon. Először a Ratchet & Clank következő részét leplezték le, amely a sorozat történetében először érkezik négyfős kooperatív móddal. Ratchet, Clank, Captain Qwark és Dr. Nefarious egy csapatban - alig várjuk!
1281168120

Új Ratchet & Clank készül az Insomniacnál

Tudtuk, hogy nem kellett volna elkiabálni: azt hittük, az Insomniac új Resistance-bejelentésre készül, de most Clank szinkronhangja felborította a képletet.