Yakuza: Dead Souls PS3

Készül a Yakuza legújabb része: ebben Japánt elözönlik a zombik, és Ryu egyik karja helyére is egy fegyver kerül. Ütős.
1662019200

Nagy bejelentésre készül a Yakuza-csapat

Egy hét múlva egy különleges adással jelentkezik a Ryu Ga Gotoku Studio csapata. Egyelőre hivatalosan nem árulták el, hogy miféle bejelentést hoznak a japánok, de nekünk van egy erős tippünk.
1653390000

A Yakuza-franchise is beköszön a Rainbow Six: Siege-be

Hamarosan kezdetét veszi a Rainbow Six: Siege következő évada, amely egy Yakuza-crossovert is magával hoz majd. Két operátort is beöltöztethetünk a sorozat karaktereinek.
1643014800

Új stúdiót nyitott a Yakuza-széria atyja

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, így tényleg a NetEase-nél landolt a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. A legendás játéktervező egy veterán csapattal nyitja meg a Nagoshi Studiót.
1633705200

Hivatalos: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Még augusztusban kezdtek el arról pletykálni, hogy elhagyhatja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, a legendás Toshihiro Nagoshi. A minap hivatalosan is megerősítették ezeket a híreket.
1630314000

Pletyka: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Lapértesülések szerint több mint harminc év közös munkát követően elhagyja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. Úgy tudni, hogy a kínai NetEase-hez igazol majd át, ahol egy új fejlesztőcsapatot vezethet.
1607623200

Már készül a következő Yakuza-játék

Még épphogy csak megjelent a Yakuza: Like a Dragon, a jelek szerint máris a széria következő epizódját hegeszti a fejlesztőcsapat. Habár a jó hírt maga a Sega erősítette meg, egyelőre semmilyen konkrétummal nem tudtak szolgálni.
1417950012

Japánon kívül is napvilágot lát a Yakuza 5

A Yakuza 4 közvetlen folyatása világszerte is meg fog jelenni jövőre PlayStation 3-on - jelentették be tegnap a fejlesztők Las Vegasban. A Yakuza 5 eredetileg 2012 végén landolt a boltokban Japánban.
1331712377

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kicsit megkésve, de törve nem, itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Ezúttal főleg a PlayStation 3- és Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek, a napokban érkezik az új FIFA Street, a Silent Hill és a Naruto, és egy-két exkluzív címre is lehet számítani a héten.
1323007364

Yakuza: Dead Souls - bemutatkoznak a főszereplők

Új trailer érkezett a Yakuza legújabb epizódjáról, amiben a játék főszereplőit ismerhetjük meg. Beható találkozásra nem kell számítani, Goro Majima, Kazuma Kiryu, Shun Akiyama és Ryuji Goda csak néhány másodpercre tűnnek fel, de aki játszott korábban Yakuza-játékkal, úgyis látta már őket eleget.
1317891615

Dátumot és új alcímet kapott a Yakuza: Of the End

Hosszú hányattatás után végre megjelenési dátumot kapott a zombiirtásra kihegyezett Yakuza-játék - ennek apropóján a Sega átnevezte a játékot Of the Endről Dead Soulsra. Európába jövő tavasszal érkezik, lássuk, mi volt az oka a változtatásnak, illetve új látnivalók is befutottak.