Ghostbusters: Sanctum of Slime PC, PS3, X360

Xbox Live-ra, PSN-re és PC-re megjelenő kooperatív játék a Szellemirtók világában, a Behavior Studiostól.
1463593680

Újra belenézhetünk a Ghostbustersbe

A második előzetesét is megkapta az új Ghostbusters, amiben jóval több szellemet fogsz látni, mint az előzőben, és Chris Hemsworth karakteréből is több jutott bele. Egy kattintás után már nézheted is!
1301218096

Ghostbusters: Sanctum of Slime teszt

„Ön a gozeri Gozer? Jó estét! New York állam és New York város hatóságaitól kapott különleges felhatalmazás birtokában megparancsolom, hogy hagyjon fel minden természetfeletti tevékenyéggel, és térjen vissza eredeti lakóhelyére, vagy egy párhuzamos dimenzióba!”
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1295942430

A Ghostbusters: Sanctum of Slame helyszínei

A letölthető játékok hírnevét öregbíti majd az új Szellemirtók játék, és hasonlóan Lara Croft legutóbbi kalandjához, a harmadik személyű nézetet izometrikusra cserélték fel a készítők. A Terminal Reality számos, a filmekből is ismert helyszínt mozgat meg, ezekből csemegézik a legújabb előzetes.
1291793781

Ghostbusters: Sanctum of Slime - itt az első videó

Kicsit megváltoznak az eddig megszokott alapelvek az új Szellemirtók-játékban, a TPS-nézetet elvetették a fejlesztők, helyette felülről, izometrikus nézetben látjuk nagy dumás hőseinket. Az XBLA-ra, PC-re és PSN-re érkező Sanctum of Slime-ot most látjuk először mozgásban.
1291310400

Új árkád Szellemirtók-játék érkezik

A tavalyi Ghostbusters-játék ugyan nem képviselte a játékfejlesztés abszolút csúcsát, de a filmek hangulatát szinte tökéletesen átadta, a fantasztikus humorral együtt. A rajongók örülhetnek, ugyanis újabb Szellemirtók-játék érkezik, csak ezúttal nem dobozos formában.