Marvel Pinball PS3, X360

Újabb pinball-cím érkezik a magyar illetőségű Zen Studiostól. A Marvel Pinball PS3-ra önálló játékként, míg Xbox 360-ra a Pinball FX 2 kiegészítőjeként érkezik. A játékhoz további asztalok is elérhetők.
1418065200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések és filmpremierek. A karácsony előtti levezetésben főleg kiegészítéseknek és portoknak örülhetünk, de most debütál az új Lara Croft-játék is.
1367654438

Pinball FX2 - a jövő héten landol a Steamen

Hiánypótló, s nem mellesleg magyar alkotással bővül hamarosan a Steam játékfelhozatala. Az Xbox Live-on indult sikerszériát a Windows 8-felhasználók tavaly október óta élvezhették, most pedig mindenki más is.
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1332000000

A Bosszúállókkal erősít a Marvel Pinball

Nem igazán szoktunk flipperekkel foglalkozni, de ha már a budapesti Zen Studios mesteri szinten űzi ezt a műfajt, ráadásul a Marvelnek is köze van a legújabb projektjéhez, akkor megér nekünk egy anyagot. A magyar srácok a Marvel Pinball játékukat bővítik hamarosan, részben a Bosszúállók mozi apropóján is.
1309273200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyelőre nem akar elkezdődni az uborkaszezon, még mindig van olyan cím vagy DLC, amit feltétlenül érdemes lesz kipróbálni a hét folyamán - persze csak ha megnézted az új Transformers-mozit. Végre lesz új 3DS-megjelenésünk is, ezúttal nem kisebb cím érkezik a gépre, mint a Resident Evil: The Mercenaries 3D.
1305545400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten legalább három tonna DLC jelenik majd meg, és a szerepjáték-rajongók is kifejezetten jó napoknak néznek elébe. Persze mindettől függetlenül az abszolút sikervárományos cím az L.A. Noire lesz, amelyhez ráadásul két DLC is elérhetővé válik közvetlenül a játék boltokba kerülése után.
1292234400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most már teljes joggal állíthatjuk: megérkezett a karácsonyi uborkaszezon, a kiadók kifújtak, nincsenek nagyobb megjelenések. Azért letölthető játékok kínálatában akadhatunk egy-két gyöngyszemre, ezért ínyenceknek mindenképpen javasoljuk a lista tüzetes átböngészését!
1291647637

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha valakinek, akkor egy World of Warcraft-játékosnak nem kell aggódnia azért, hogy mivel fog játszani a héten. Sőt úgy általában a következő 6-7 hónapban sem, sok-sok koplalás után végre megjelenik ugyanis a Cataclysm, amely többek között alaposan át fogja szabni Azeroth világát.
1291375321

Jövő héten jön a Marvel Pinball

Bár a magyarországi székhelyű Zen Studios fejlesztett már ezt-azt, viszont a flipperjátékaik talán a legnépszerűbbek mind közül. Most újabb négy asztallal kedveskednek a rajongóknak, ráadásul ezek egy-egy Marvel-szuperhőshöz kötődnek majd a képregény-fanatikusok legnagyobb örömére.