Bejeweled 3 DS, MAC, PC, PS3, X360

Talán a hardcore arcok is legismerik: a Bejeweled mindenidők legjobb casual játéka! Jön a harmadik rész...
1429035480

EA-játékok az új Humble Bundle-ben

Gyors pénzköltési lehetőséget ajánlunk a figyelmetekbe az esti kikapcsolódás előtt: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, benne az Electronic Arts néhány játékával. Pár dollárt megérnek, nem?
1410933600

A következő ingyenes EA-játék pedig nem más...

...mint a Bejeweled harmadik része! Folytatódik az Electronic Arts On the House programja, melynek keretei között a kiadó rendszeresen ingyenessé teszi az egyik origines játékát. Most megint PopCap-anyag jutott nekünk.
1321426800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!
1313222400

Befejezte a PopCap felvásárlását az Electronic Arts

Az utóbbi idők egyik legnagyobb játékipari felvásárlását zárta le az Electronic Arts, mikor végre teljesen megkaparintotta a PopCapet, annak minden tulajdonával együtt. Kell ennél több bizonyíték arra, hogy tényleg a casual játékok kora következik hamarosan?
1310554829

Az EA megvette a Plants vs. Zombies fejlesztőit

Napjaink egyik legígéretesebb független játékfejlesztője, a PopCap is igába hajtotta a fejét, amikor igent mondott az EA ajánlatára: nem kevesebb, mint 750 millió dollárért eladták magukat a megakiadónak. A PopCap ezentúl új platformokon és piacokon is tiszteletét teszi, elvégre sokat várnak tőlük.
1308812400

Egymilliárdot érnek a Plants vs. Zombies alkotói?

Bár a Zynga és a többi facebookos trónkövetelő valószínűleg kellemesen bekavart neki, a casual mennyországot a PopCap hozta el a 2000-ben indult Bejeweled-sorozattal. A pletykák szerint a fejlesztőcsapatot most egymilliárd dollárért vásárolnák fel, és a potenciális vevők között az EA-t is megemlítik.
1291647637

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha valakinek, akkor egy World of Warcraft-játékosnak nem kell aggódnia azért, hogy mivel fog játszani a héten. Sőt úgy általában a következő 6-7 hónapban sem, sok-sok koplalás után végre megjelenik ugyanis a Cataclysm, amely többek között alaposan át fogja szabni Azeroth világát.