PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!

Két új PlayStation Vita-csomag érkezik

A Sony Europe bejelentette, hogy két új PS Vita-konzolcsomag érkezik a kontinensünkre. Akinek még nincs ilyen handheldje, annak az öt játékot tartalmazó Adventure Mega Pack bizonyára jó választás lehet 199,9 euróért.

PlayStation-konferenciára készül a Sony

Két héttel a Tokyo Game Show előtt a Sony Computer Entertainment Japan Asia egy független rendezvény megszervezése mellett döntött egyelőre ismeretlen céllal, melynek témája a PlayStation lesz.

GC 2014: Nézd vissza a Sony-konferenciát!

Este hét órakor rajtolt a Sony Gamescom-konferenciája, ha kíváncsi vagy, milyen újdonságok érkeztek a PlayStation 4-re és a PlayStation Vitára, kattints és nézd vissza velünk a bemutatót!

GC 2014: Valamit teasel a Sony - újra frissítve!

Nyilván nem üres kézzel megy a japán konzolgyártó a kölni Gamescomra, az biztos, hogy egy elfeledett vagy egy teljesen új címet (újra) bejelent majd. Tippünk szerint a Supermassive Games horrorjátékáról, az Until Dawnról lehet szó.

Háromszor annyi PlayStation fogyott, mint Xbox

Remekül megy a PlayStation 4-nek, legalábbis a Sony legfrissebb pénzügyi helyzetjelentéséből ez derül ki. Az elmúlt három hónapban háromszor annyi PlayStation fogyott, mint Xbox.

PlayStation - a Steam Early Access nyomdokain

A Sony nem zárja ki, hogy a Steam Early Access szolgáltatásához hasonló kezdeményezést vezessen be a PlayStation-plaformokon, sőt már nagyban agyal a részleteken.

A Sony beszélt a PlayStation Vita jövőjéről

A japánok egyre inkább a független, third-party stúdiók felé nyitnak a PS Vita kapcsán, magyarul aki AAA-kaliberű, belső fejlesztésű játékokat akar a handheldjére, nem biztos, hogy jól jár.

Amerikai toplista: a Watch Dogs vitte a májust

Megtáltosodott az amerikai játékpiac, igaz, a tavalyi májusi teljesítménye olyan alacsony bázist jelentett, hogy ahhoz képest nem volt nehéz látványos növekedést produkálni. A Watch Dogs vitte a hónapot.

E3 2014: PlayStation TV - az európai tudnivalók

Őrület, de nem foglalkoztunk még külön hírben a Sony azon bejelentésével, miszerint ősszel nyugatra hozza a japánoktól annyira irigyelt PlayStation Vita TV-t. Igaz, nálunk PlayStation TV néven fut majd.