Everybody's Golf Vita

A Vitán is bemutatkozik az Everybody's Golf-sorozat.
1606471200

Újabb óriáscsomagban a PS VR

A karácsonyra készülve egy újabb PlayStation VR-os óriáscsomagot dobott piacra a Sony. A teljes felszerelést tartalmazó dobozban egyből öt játékot találunk, köztük pedig akad egy-két kihagyhatatlan darab is.
1503997200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!
1497335895

E3 2017: Itt az Everybody's Golf kedvcsinálója

Ha túl nehéz neked a The Golf Club, de szereted a sportot, akkor a Sony nagy múltra visszatekintő sorozatának új darabja neked szól. Az Everybody's Golf augusztusban érkezik, addig az új trailerrel üthetjük el az időt.
1398265200

Íme, a PlayStation Plus májusi ajándékai

Kiderült, milyen játékokat kapnak májusban a PlayStation Plus előfizetői; kereken egy hét múlva cserélődik le az ingyenes címek listája, addig lehet pótolni az áprilisi ajándékokat.
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1307039158

E3 2011: Bemutató előtti NGP finomságok

Bár az NGP végleges elnevezését és árazását még mindig nem fedte fel a Sony, néhány újságíró már kipróbálhatta az új konzolt és annak első játékait is. A srácok rengeteg új információval szolgáltak, igaz, ez elsősorban a játékokra vonatkozik: gigászi összeállítás következik.
1296658817

Mozgás közben az NGP húzócímei

Befutott egy nagy érdeklődésre hívatott trailer a Sony jóvoltából, amely a Next Generation Portable húzócímeit gyűjti egy csokorba. Olyan játékok várhatóak, mint a Resistance, a Killzone, a LittleBigPlanet és számos más exkluzív cím. Akció közben még impozánsabban festenek.