Skylanders: Spyro's Adventure , 3DS, PC, PS3, X360

Nem hétköznapi videojátékkal tér vissza a köztudatba Sypro, a lila sárkány.
1318487910

Launch traileren az új Spyro-játék

Nagy visszatérő Spyro, az aranyos sárkány. A hét végén jelenik meg szinte minden létező platformra a Skylanders: Spyro’s Adventures. Nem kisebb céllal vetjük bele magunkat a játékba, minthogy megállítsuk a Káosz seregeit - ehhez persze egy ütőképes csapatot kell összeállítanunk.
1307373424

E3 2011: Itt a Skylanders Spyro's Adventure trailere

A Spyro folytatását szánja a cég a történetében elsőként igazi cross-platform játéknak, mely igencsak érdekes módon hozza össze az xboxos, PC-s, Wii-s, 3DS-es és PS3-as játékosokat, nem beszélve a mobilon és a közösségi oldalakon foglalatoskodókról.
1307362417

E3 2011: Activision line-up, CoD Elite béta dátum

Bobby Kotick csapata bejelentette végre, hogy milyen játékokat szeretne kiállítani a héten Los Angelesben, emellett megerősítették a Call of Duty Elite névre keresztelt közösségi rendszer mindenki számára kipróbálható változatának dátumát. Szinte csak folytatásokat kapunk, de ne legyen igazunk.
1297430280

Szokatlan formában tér vissza Spyro

Az Activision a nagy leépítések közepette azt is elhintette tegnap, hogy a napokban új játékról rántják le a leplet, amely "egyedülálló módon fogja ötvözni a hagyományos játékokat és a videojátékokat". Mint kiderült az új cím főszereplője Spyro lesz, a játék pedig kifejezetten érdekes ötleten alapszik.