Super Street Fighter IV: Arcade Edition PC, PS3, X360

Újból kiegészül a Street Fighter IV: jó hír, hogy a Super Street Fighter IV Arcade Editionje már PC-re is megjelenik!
1309959000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyszer ennek is el kellett jönnie: látványosan megcsappant a megjelenő játékok száma, ezúton pedig ki is jelenthetjük, hogy a nyári uborkaszezon kezdetét vette. A helyzet a jövő héten sem lesz sokkal jobb, majd a később érkező letölthető arcade címekkel érdemes számolni esetleg.
1309273200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyelőre nem akar elkezdődni az uborkaszezon, még mindig van olyan cím vagy DLC, amit feltétlenül érdemes lesz kipróbálni a hét folyamán - persze csak ha megnézted az új Transformers-mozit. Végre lesz új 3DS-megjelenésünk is, ezúttal nem kisebb cím érkezik a gépre, mint a Resident Evil: The Mercenaries 3D.
1304249400

Capcom: egyre fontosabb a PC-támogatás

Míg manapság egyre több kiadó hanyagolja a PC platformot, a Capcom igen-igen szimpatikus módon arra törekszik, hogy a legnagyobb megjelenéseit ne csak konzolokra hozza ki. Jó példa erre a kiválóan sikerült Resident Evil 5 PC-s port. A cég egyik fejese szerint egyre fontosabb számukra a PC támogatása.
1302681600

Jön a Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Ahogy azt sejteni lehetett, bővített kiadást kap a Super Street Fighter IV. Az Arcade Edition letölthető és dobozos formában is elérhető lesz, ráadásul az utóbbi változat még PC-re is megjelenik. A Capcom ezzel lazán kipipálhatta a számítógépes Super Street Fighter IV kérdését is.