Star Wars: Galaxies: Episode III Rage of the Wookiees

Star Wars Galaxies: Episode III Rage of the Wookiees újabb adalékkal bővíti a népszerű online Star Wars univerzumot, kicsit átcsempészve a készülő The Sith Lords moziból. A kiegészítés letölthetővé válik a már meglévő előfizetők számára, két héttel a film startolása előtt. Ezentúl akár a wookiek szülőplanétájára, Kashyyyk-ra (és holdjaira is) elkolbászolhatunk.

Darth Vader és a gulyásleves - SW kalandok MO-n?

Ne tévesszen meg a cím, nem gasztronómiai kirándulást teszünk egy Csillagromboló fedélzetén. Arról van szó, hogy talán hazánkban forgatják az új Star Wars sorozatot!

Comic-Con 2009: Új Star Wars játék a rendezvényen?

22-én kerül megrendezésre San Diego városában a Comic-con, ahol a LucasArts egy vadi új Star Wars játékot fog bejelenteni, sokak nagy örömére.

Öngyilkos lett a Star Wars Galaxies dizájnere

Jeff Freeman a Sony Online Entertainment és a Spacetime Studios munkatársa harminckilenc évesen öngyilkosságot követett el a napokban, személyes okokból.

Rekord bevétellel zárt a 20th Century Fox

Parádés haszonnal zárta az évet a 20th Century Fox. A filmgyár nem kevesebb, mint 3 milliárd dollár tiszta bevételt könyvelhetett el az év végi bevallásban.

Harminc éves a Csillagok Háborúja

A Star Wars rajongói számára különleges jelentőséggel bír az előttünk álló év, hiszen idén ünnepelhetjük kedvenc űreposzunk születésének harmincadik évfordulóját.

GC 2006: A Star Wars jövője

A Wall Street Journal jólértesült munkatársa a Star Wars-ról folytatott beszélgetésünk közben figyelmetlenségében jól elszólta magát.

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...

Star Wars Galaxies: Ep III Rage of the Wookies

Képek tájékán vérfrissítés érkezett az online Star Wars univerzum legújabb küldetéslemezéről, amely a film előtt 2 héttel fogja feltárni nekünk Kashyyyk világát, Csuwi szülőföldjét.