ArmA III PC

Készül az Armed Assault, ismertebb nevén az ArmA harmadik része. A csehek is nagyobb fokozatra kapcsoltak, ha már a Codies ennyire elhúzott!
1308931200

Újra megjelenik az első Operation Flashpoint

A Bohemia célja, hogy egy név alá hozza az egész sorozatot, így az eredeti, legendás Operation Flashpoint újra megjelenik, csak éppen ArmA néven. Az eredeti példányok tulajdonosai ingyen letölthetik az új kiadást és örülhetnek, hogy megvan nekik ugyanaz a játék kétszer, csak más néven.
1307698292

E3 2011: Először mozgásban az ArmA 3

Bár még egy nagyon korai kód képviseltette magát az E3-on, a Bohemia Interactive kedvezően tekint a jövőbe, szerintük az ArmA 3 lesz karrierük csúcspontja, a több mint 10 éves tapasztalatuk megkoronázása a katonai szimulátorok terén. De vajon milyen PC is kell majd hozzá?
1307522945

E3 2011: Élőszereplős teasert kapott az ArmA 3

A Bohemia Interactive egy rövidke előzetes keretében adta a kiállításon résztvevők tudtára, hogy az ArmA 3 fejlesztése már javában tart, a minőség a csehektől megszokott formában köszön majd vissza. Katonánk egy szakasza tevékenykedik a kiterjedt háborúban, szinte minden high-tech finomságot bevetve.
1305882000

ArmA III bejelentés, itt vannak az első képek

Ha már a Codemasters rá akar kapcsolni az Operation Flashpoint játékok fejlesztésére és kiadására, a prágai Bohemia Interactive sem akar szégyenkezni: a srácok a minap bejelentették a korábban Armed Assault néven emlegetett ArmA sorozat harmadik részét, amely várhatóan jövőre fog megjelenni.