Fuse PS3, X360

Az Electronic Arts szárnyai alatt készül az Insomniac legújabb játéka.
1347609600

Befutott a Fuse új trailere

Némi késéssel ugyan, de megérkezett a korábban Overstrike néven ismert Fuse legújabb trailere. Az átnevezés óta ez az első igaz mozgókép az anyagból, annál is inkább, mert itt gameplay jelenetek is felvillannak. Az Insomniac első multiplatform fejlesztése remekül fest, lehet készülődni a márciusra!
1347465719

Fuse - itt vannak az első részletek és képek

Az Insomniac Games és az EA végre lerántotta a leplet a korábban Overstrike címen futó alkotásáról. A négyfős kooperatív módra kihegyezett akciójátékban minden hájjal megkent titkos ügynököket alakítunk, feladatunk pedig az, hogy megvédjük az emberiséget a Fuse nevű idegen energiaforrástól.
1346914800

Eligazításon a Fuse csapata

Noha azt már tudjuk, hogy az Overstrike új néven fut, az Insomniac túl sokat nem árult el arról, hogy mégis miről szól majd az új, multiplatform cím. A Fuse-ból újabb teaser anyag érkezett, most éppen egy, a játékból kiemelt eligazítás videója vált elérhetővé - hat nap múlva várható a nagy leleplezés!
1346504436

Az Overstrike mostantól Fuse címen fut

Egy éve jelentették be az E3-on az Insomniac Games nemcsak PS3-ra érkező alkotását, a négyfős kooperatív móddal felvértezett Overstrike-ot. Az idei PAX Prime-on végre életjeleket adott magáról a projekt, amit átneveztek a készítők: mostantól Fuse címen keressétek az FPS-t!
1339754402

Nyáron új infók jönnek az Overstrike-ról

Ha már az Insomniac ma már egyszer szóba került, emlékezzünk meg a 2011-es E3-on bemutatott Overstrike-ról. A játék kihagyta az idei expót, ami nem lehet a véletlen műve. Frank Gibeau, az EA Labels elnöke oszlatta el az aggodalmainkat: a cím remekül van, még nyáron új infók robbannak.
1328364000

Új Populous készül az Electronic Artsnál?

Egy kiszivárgott dokumentum szerint a következő üzleti évben érkezik a Respawn új játéka, az Insomniac pedig az Overstrike mellett egy másik projektet is fejleszt az Electronic Arts közreműködésével. Az anyagban új Populousról is olvashatunk - vajon tényleg feltámasztja a kiadó a klasszikus címet?
1307429739

E3 2011: Overstrike az Insomniac új játéka

Az EA Partners program keretében az Insomniac végre multiplatform fejlesztésbe kezdett, miután évekig csak a Sonynak húzták a gályát. Az EA konferenciáján nagy csinnadratta közepette leplezték le az Overstrike-ot, mint a cég új, négyfős kooperatív játékmódra kihegyezett poénos akciójátékát.
1307388600

E3 2011: EA sajtókonferencia - LIVEBLOG

A nagyobb kiadók közül az Electronic Arts tart elsőként sajtókonferenciát, a cég ezúttal is tetemes mennyiségű játékkal készült a kiállításra. Bemutatkozott az Insomniac új játéka, dátumot kapott a Battlefield 3, lelepleződött a Need for Speed: The Run - egy helyen összefoglaltunk mindent.