Burnout Crash! PS3, X360

Nem hétköznapi formában tér vissza a Burnout: itt a Crash, amely egy felülnézetes arcade verseny lesz.
1314871250

Megvan a Burnout Crash! megjelenési dátuma

Habár a fanatikus Burnout-rajongók bizonyára megégetnék eretnekségért a Criteriont, ez sem akadályozza meg az EA-t abban, hogy útjára bocsássa a Crash! alcímre keresztelt arcade mellékágat PlayStation Networkön és Xbox Live-on. Szeptember végén összezúzzuk a várost.
1312563634

Nextgen versenyjátékon dolgozik a Criterion?

A legutóbbi Need for Speed: Hot Pursuit és a Burnout-széria fejlesztője, a Criterion Games a jelek szerint egy teljesen nyitott világban játszódó, "új platformokra" is megjelenő versenyjátékot kalapál nagy bőszen. Legalábbis a stúdió álláshirdetéseiből csemegézve ezt szűrhetjük le. Érdekes.
1310574600

Augusztusban jön a Burnout Crash!

Az előző bejelentéssel ellentétben mégsem kell őszig várni a Burnout Crash! megjelenésére, az Electronic Arts már augusztusban a letöltő piacokra dobja a játékot. Az ár még mindig nem ismert természetesen, de valószínűleg nem kell túlzottan borsos összeget kifizetnünk majd az új Burnoutért.
1310461227

Eredetileg Wii-re készült volna Burnout: Crash!

A Criterion Games nagyfőnöke, Alex Ward elárulta, hogy a csapat a Nintendo konzoljára szánta a múlt héten leleplezett Burnout-mellékágat, amit a felhasználók teljes mértékben testreszabhattak volna. Aztán kiderült, hogy az alapkoncepció unalmas lenne, és átgondolták az egészet.
1310124600

Hivatalosan is bejelentették a Burnout Crash!-t

A sokadik pletyka után tegnap hivatalosan is megerősítették a Burnout Crash! létezését. A játék a híreknek megfelelően egy felülnézetes, letölthető versenyjáték lesz, amelyik Xbox 360-on még a Kinectet is támogatja. Annyi biztos, hogy nem sok köze van a korábbi epizódokhoz.
1304758840

Újabb részletek a Burnout: Crashről

Ezúttal az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal szellőztetett meg konkrétabb információkat a Criterion ezúttal letölthető formában megjelenő Burnout-epizódjáról. Az új irány merően eltér a korábban megszokottaktól: túlméretezett repülőgépek, lomha szörnyek és UFO-k tarkítják a száguldozást.
1302766231

Burnout Crash - itt vannak az első részletek

Ki gondolta volna, hogy a legújabb Burnout-epizód inkább a rombolásról és a zúzásról szól, mintsem az unalmas versenyzésről? Bár még pletykaszinten létezik a játék, a Joystiq birtokába jutottak az első tudnivalók a Criterion Games legújabb fejlesztéséről, melyről az a hír is járja, hogy letölthető címként jelenik meg.
1301900442

Már készül a következő Burnout?

Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapján bukkantak fel az első jelek a népszerű zúzós autóverseny következő epizódjáról. Ha hihetünk a bejegyzésnek akkor a folytatás Burnout Crash néven kerülhet a boltokba, és ismét a Criterion Games csapata üti nyélbe.