Jak and Daxter Collection PS3, Vita

A PS2-n futó klasszikus Jak and Daxter-trilógia HD-kiadása.
1371456000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kánikulával együtt megérkezett az uborkaszezon is, most már tényleg nagyítóval kell keresni azokat a játékokat, amikkel szívesebben ütnénk el az időt egy kiadós strandolás helyett.
1366389008

Vitára is megjelenik a Jak and Daxter Collection

PS3-ra már február óta kapható a klasszikus Jak and Daxter-címeket tartalmazó HD-gyűjtemény, és a Sony ma bejelentette, hogy a PS Vita-tulajoknak sem kell nélkülözniük a csomagot. Júniusban érkezik a handheld verzió.
1328601600

Az új Jak and Daxter helyett készül a The Last of Us

A Naughty Dog társelnöke szerint a stúdió második csapata a Jak and Daxter folytatásán ötletelt, mielőtt belevágott volna a The Last of Us munkálataiba. Evan Wells nem zárta ki, hogy a fejlesztőcég előbb-utóbb újra visszatér a közkedvelt duó kalandjaihoz, de erre egyelőre nem sok sansz van.
1328550514

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.
1327496455

Februárban jön a Jak and Daxter HD Collection

A Sony bejelentette a Jak and Daxter-trilógia nagyfelbontású köntösben érkező gyűjteményének megjelenési dátumát. Kevesebb mint egy hónap múlva már a boltokban lesz a Naughty Dog korai sikercímének újrakiadása, 3D-vel megspékelve. Ha eddig kimaradt volna a klasszikus, pótolnod kell!
1321977600

Jak and Daxter Collection - itt az első előzetes

Megkapta az első mozgóképes kedvcsinálóját a nemrég bejelentett Jak and Daxter Collection. A HD-gyűjtemény létezéséről régóta pletykálnak, a Sony pedig a rajongók legnagyobb örömére hivatalosan is megerősítette: februárban újra kiadják PlayStation 3-ra a sorozat első három részét.
1320926409

Hivatalos a Jak and Daxter HD Collection

Igaznak bizonyultak az elmúlt hetekben felreppent pletykák, miszerint nagyfelbontású grafikával operáló Jak and Daxter gyűjtemény érkezik. Lassan az összes nagyobb előző generációs széria megkapja a maga újrakiadását, de tudjuk, hogy a lista korántsem teljes. Még egy nagy név iratkozott fel.
1318327200

Jak and Daxter HD Collection megerősítve?

A Naughty Dog fejlesztési vezetője egy norvég sajtórendezvény alkalmával kotyogta ki, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően valóban készül a Jak and Daxter-sorozat HD kollekciója. Bár formális bejelentés nem történt, az úriember meglehetősen világosan kijelentette, hogy jövőre várhatjuk a megjelenést.
1317553200

HD kollekciót kap a Jak and Daxter is?

Amióta a God of War megkapta az első kollekcióját, folyamatosan találgatunk, mi lesz a következő: valószínűleg nem egy PlayStation 2-rajongónak jutott eszébe a Naughty Dog méltán népszerű sorozata, a Jak and Daxter is. Egy dél-afrikai üzlet szerint lesz ilyen gyűjtemény, jövőre várható a megjelenése.